"Tres senyors no poden dir un bon dia que s'han inventat una coalició"

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3 4
llista unitaria
Es imperatiu fer una llista unitaria si no volem ser com a Belgica , pero sense estat.
Unitat
Estic d'acord i repeteixo el que ja he dit algun altre cop:

a) la unitat no és un valor per sí mateix, i
b) el Laporta és un meló per obrir; ens pot fer molta gràcia als convençuts però també genera moltes antipaties i recels entre els indecisos.
A Catalunya no esisteix la barrera del 5%
A Catalunya no existeix la barrera del 5% com al País Valencià on cal que una formació supere el 5% dels vots sumats de les tres circumscripcions electorals (València-Alacant-Castelló) per tenir representació.

Sí aquest fos el cas a Catalunya, llavors la 'unitat' -entre formacions que plantegen el mateix, COMPTE!- tendria una raó de ser objectiva. Però no és el cas.

El compte enrere per a la CONVOCATÒRIA de les eleccions s'acurta. Cada vegada estem més a prop i tota aquesta polèmica induïda sobre la 'unitat' té com objectiu desviar-nos de la nostra PRIORITAT FONAMENTAL ARA QUE ÉS: TENIR TOT L'APARELL ELECTORAL DE RCAT A PUNT.

Suggereixo que quan es demanen opinions sobre la 'unitat' - si podem- introduïm en les nostres respostes crides a l'organització electoral de RCAT (interventors, apoderats, voluntaris per embutxacar paperetes, oradors...).

Aquesta pàgina digital té que surar directrius electorals a tot l'exèrcit de RCAT...

Endavant companys!!!

Jo em quedo particularment amb aquesta frase del doctor Carretero "la unitat la faran els votants tot liquidant algunes opcions".

El que més em va encisar quant em vaig apropar a Reagrupament va ser la idea de no demanar sinó proclamar la nostra llibertat. Poc desprès vaig quedar copsat per tot la gent que hi ha darrera, treballant amb il·lusió per un projecte comú.

Tot aquest capital humà, el rigor, el treball i la força de gent anònima no el poden copiar.

El que em sap més greu és la bona gent que s'ha cregut realment la invitació a la unitat a través d'una coalició.
Tal i com diu en Joan Carretero, coalició de què!
Personalment, la única coalició que veig és la de tres persones que endeguen un projecte similar, tot i que escapçat, al de Reagrupament. Però no ens enganyem no és més que un altre embrió de partit que es llança a l’escenari polític. No uneix, ni té la intenció de fer-ho. I no ho fa des del moment que utilitza el reclam de llistes obertes, per destruir la feina, estructura i força de qualsevol associació o organització que en un primer moment vulgui acostar-se a escoltar les propostes. Si no és així que diguin quantes associacions s'han integrat en bloc en aquesta suposada coalició.

I si arriba l'escenari que les circumstàncies actuals semblen anunciar, només em be al cap una explicació marquetiniana. Quan hi ha dos productes o serveis que hom rep com a no diferenciats, els usuaris s’acaben decantant tant per aspectes racionals i emocionals. Aquest és el camí que hem de treballar de cara a la propera campanya.

Segueixo pensant que la unitat encara la podem fer nosaltres, si més no aquest és l’esperit que hauríem de recuperar...
L'enemic a vegades potser a casa
A vegades moltes catalanes i catalans tenim la sensació i pensem que pq una persona parli catala i cridi "Visca Catalunya Lliure" ens creiem que es independentista,i no es aixi.
A vegades moltes catalanes i catalans tenim la sensació i pensem que pq una persona parli catala i hagi tornat del Madrid de reunir-se amb Zp i el dia seguent vingi al Chaves a Catalunya em guanyat mes respecte,i no es aixi.
A vegades moltes catalanes i catalans tenim la sensació i pensem que pq una persona parli catala i "ARA" exposi com arma electoral que tenim dret a decidir despres de que el seu partit a estat governat mes de 20 anys i res,i no es aixi.
I es hora que totes i tots ens em de deixar d'enganayar i treballar per assolir el nostre objectiu,pq no ens enganyin mes una colla de voltors que l'unic que volen es treuran's fins la última gota de sang,i que sapiguem que molta gent que no parla el nostra idioma,i veu i sap i esta d'acord amb la nostra causa pq sent la total injusticia com a propia i per aixo a la mani del estatut hi havia banderes d'altres paisos que ara son lliures pero havien estat oprimits com el nostra.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament