"Tres senyors no poden dir un bon dia que s'han inventat una coalició"

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3 4 >
No siguem burros
Compatriotes no es l' hora de ser burros,sembla que la cuadratura del cercle es posible,tots som indispensables. En J Carretero es el candidat per Girona, en J Fernandez per Lleida, sent Rcat. En J Laporta per Barcelona de SC i per Tarragona algu del clan de l avellana. L' independentisme tindriem el milloret de cada casa. Pensem, no podem estar en trifulques,ni ser una olla de grills. Tenim q demostrar que una altra manera de fer politica es posible.anim!!!

A veure si ens posem d'acord I queda poc.

Visca Catalunya Lliure!!!
La Sentecia del TC es nul.la de ple dret. S'ha anul.lat el nostre VOT emes legalment.
Dues questions.
La sentencia del TC no s'ha carregat l'Estatut (que tambe) sino que el que ha fet es dir clarament que el vot legalment emes pels catalans, sobre un text legal que els afecta, acceptat previament pel Parlamento, NO VAL. El TC el que ha fet es legislar impossant el criteri no de legisladors (parlaments) sino d'uns quants jutges caducs. Com apunta el diputal de Nord-Wesfalia senyor Von GRüberrg, Europa te un problema. Un ciutada europeu, jo mateix, que vaig exercir el meu dret democratic, el vot, en una comunitat autonoma, d'un estat membre, el TC del Estat Espanyol, ha vist vulnerat aquest dret fonamental, el vot, previst en el Tractat de Drets Humans i Carta de les Nacions Unides deixant sense contingut, avui, l'Estatut, dema, l'eleccio d'alcaldes independentistes, dema passat el canvi consitutcional,..La democracia ha estat ferida. A mi m'han deixar orfe de drets, sense cap estat que em rocolci. M'han fet fora dels sistema democratic i demano empara a la UE, per aixo estic preparant una demanda contra l'estat espanyol, que recolza al TC per tal de que declari nul.la de ple dret la Sentencia delTC. Precisso d'un representant a Estrasburg, algu pot ajudar-me?.

INDEPENDENCIA I PARTITS iNDEPENDENTISTES. Per molts partits que surtin ara amb el compromis d'incloure en el seu programa electoral la proclamacio en seu parlamentaria de la Independencia de Catalunya -si es compta al la majoria per fer-ho-, qui s'emportarà al votant serà aquell que, sense imputacions d'uns contra els altres, sense perdre temps es enfrontaments, sense desaprofitar la oportunitat d'entrevistes en mitjants de comunicacio, parli, en aquesta situacio concreta actual en que tots els vents ens he semblen favorables, (crisis, sentencia, desafeccio..) de les aventatges de l'estat propi, de com preparar el calendari, de la conciencia de nacio, de la visualitzacio d'aquesta conciencia convidant-nos a evidenciar-la (d'aqui a les eleccions tots els balcons amb senyeres blaves/rojes, samarretes, propaganda nacional...), parlant d'empresa, de millores socials, menys impostos, mes ingressos, de mes llocs de treball, d'innovacio i recerca...en el nostre pais, al aprofitar l'expoli dels 60.000.000€ que cada dia perdem...Cal parlar de peles, d'euros, d'economia. El Concert Economic, amb la indepdendencia ja el tenim, no cal exigir-lo ni incloure'l en el programa. Les politiques llinguistiques i d'inmigracio, seran les nostres, sense que altre TC les fiscalitzi. Les relacions amb paisos extracomunitaris seran de reciprocitat... D'aixo s'ha de parlar. Qui s'entesti en liderar aquest discurs, clar, contundent, amb autoestima alta, segur, directe...tindrà el recolzament popular. Per mentre perdem energies i oportunitats discutint coalicions, pactes....perdrem vots per desencis. Si veritablement els liders que aposten, la Independencia en la propera legislatura, ens expliquen de com aconseguir-la i les seves aventatges, trovaran/trobarem un punt d'encontre que facilitara anar en una unica direccio, amb un unic objectiu i de ben segur que entre tots, cercarem qui unifiqui criteris. Ara, els actuals anomenats liders de les diferents formacions han de competir en transmetre confiança, convenciment, en programa, en l'oportunitat que no podem dixar perdre, en que estem preparats, madurs, convençuts.. en afavorir i augmentar l'auoestima com a pais... deixant totes aquestes picabaralles actuals de banda i anar per feina. Els catalans, els catalanistes, els independentistes, ens agrada anar per feina i observem que s'esta perden força, recursos i oportunitats.

Si voleu, jo mateix, estic prou preparat, politica, economica, social..., com per gestiona-ho . Soc dels que sumo, dels que d'una situacio dada en treu el maxim rendiment possible. No m'agrada perdre temps, soc directe, al gra, a la feina. El resultat es l'objectiu.
Sebastia Sardiné i Torrentallé. Advocat. Master en Comerç i Legislacio internacionals. Consultor d'empreses.
Darrera tasca que estic finalitzant: Biografia de Ramon Frederic de Vilana Perlas i Camarasa, (Oliana 1663, Viena 1741 ) glosador i redactor de la darrera Constitucio Catalana, el català amb mes poder politic que mai ha tingut Catalunya. Va lluitar fins el darrer moment per que es respectessin els drets dels catalans perduts en la Guerra de Successio i finalment en el Tractat de Viena de 1725. Recuperem el seu esperit.
Jo crec que abans de les eleccions no cal una proposta unitària, Reagrupament, no proposa el mateix que ERC i per això votaré Reagrupament. En les últimes tres consultes electorals no vaig votar per que la opció de ERC no m'agradava. Si Reagrupament és presentés a les eleccions amb ERC tindrieu un vot menys, el meu
Compte! Podem anar separats però segur ens serà perjudicial!
Totalment d'acord amb en Josep Mª Duran, sóc reagrupada i la tria la tinc ben clara.
Ara bé, anar separats, amb dues candidatures que plantegin exactament el mateix, com és el cas, ens pot ser perjudicial, la llei d'Hondt ens farà molt difícil entrar perquè, malauradament, la gent que no està directament interessada en la política, que no segueix la política del dia a dia, no ens coneix i no tenim els mitjans que tenen els grans partits per fer campanya.
Això no vol dir que no haguem d'estar animats i treballar per poder-ho canviar. Sóc de les persones que penso (potser som poques no ho sé) que la unitat a qualsevol preu no serveix de res. Treure 20 diputats per ex. per acabar, passats uns mesos de les eleccions, esbarallats i anant cadascú pel seu compte ens pot fer més mal que bé.
Hem d'estar a l'expectativa, potser quan SCI acabi el seu show de les "llistes obertes" i tinguin proclamada una candidatura serà més fàcil una entesa. Déu n'hi do quin mes d'Agost!
Reagrupament forever!
El projecte de Reagrupament és el que el nostre país necessita. No he escoltat encara CAP proposta que la millori, encara que alguna se n'hi assemblen... No hem de perdre mai l'objectiu: la independència de Catalunya. Tot i que en política, les formes són relatives, el fons ha de ser allò que ens ha de guiar. I sincerament, no hi ha res com el nostre projecte: portem temps treballant-hi. Cal fer tot el possible per tal d'estar més aprop del nostre objectiu. Com diria Martí i Pol: "tot està per fer i tot és possible!".

Dr. Carretero: No canviï mai!
Endavant!!!
Endavant Joan!!! La unitat no és un fi, cal saber valorar els pros i els contres, i les 3 vedettes no generen confiança. Si anem amb ells d'aquí mig any ens en penedirem.

Sempre endavant!!

Marc
Sr.
Estem esperant una candidatura unitària independentista, amb tot el planter (RCat, SCI, SI, ERC..) que generi la il·lusió que necessitem per a fer pinya, la il·lusió que acaba motivant els abstencionistes i els sobiranistes que avui es plantegen votar forces unionistes a sumar-s'hi.
Compte amb els números!
Company Baeta, tot i sent veritat que no cal el 5% per a ser tingut en compte, si hi han dues llistes diferents de candidats independentistes, els vots es dividiran entre les dues i les altres llistes els passaran davant. Realment la candidatura separada d'en Laporta és una càrrega de profunditat contra el pes de l'independentisme al parlament.
Pel que fa a E, fins ara no s'adona que això de la independència és important per a obtenir diputats. Va estroncar el moviment intern del Carretero. I ara resulta que ells són d'esquerres i els demés de centra dreta; com si tots ells fossin obrers i els demés capitalistes! Llàstima!
La tria és ben clara
L'arribada desitjada de'n Laporta després de dir-nos que ja estava mentalment reagrupat i d'asistir a la II assembles va fer que m'apuntés en els primers moments a SC amb el convenciment de que s'aplegaria a RCat inmediatament.

No solament no ha sigut així sinó que tenen un comportament francament prepotent i desagradable per lo qual m'esborrat. A part d'altres iniciatives per esborrar-me, ja que no sé veure cap mecanisme clar, avui he enviat als de la meva comarca aquest email per veure si queda clar

Benvolguts,

Sóc des del principi associat a RCat.

Confiava, per les paraules i gestos, que en Jan Laporta sabria unir les seves lògiques ambicions amb el projecte de RCat i per això em vaig apuntar.

Sembla que les coses no van per bon camí.

De la única persona que me'n fio per el que sé d'ell és d'en Joan Carretero. I lo que sé de la seva honestedat va a missa.

Tan de bo que finalment arribin a un acord, però sinó ja estic bé a RCat, i per tant esborreu-me de la llista.

Salut

Josep Mª Duran i Casanovas
COM SEMPRE
Com sempre, en Joan i las sevas respostas com si jogues a barcos, tocat i enfus, es un crak inmillorable, sempre esta al seu lloc, no es mou ni un milimetre que no calgui, ara tindria que demanar royaltis per las fotocopias que li han fet, encara que he sentit a dir que en tant poc temps, a la cassa de las fotocopias ja hi ha conflictes interns i aixo no es pas bo per el Independentisme. Espero que el negoci de la fotocopia no el tinguin de tancar.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament