"Tres senyors no poden dir un bon dia que s'han inventat una coalició"

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3 4 >
unitat independentista!!
Ajuntem-nos d`una vegada els partits independentistes catalans!! sinó mai aconseguirem res, no arribarem ni a tenir representació parlamentaria, volem unitat senyor carretero, volem unitat senyor laporta!! deixeu les picabaralles pel lideratge siusplau!! volem la independencia i l`única forma d`aconseguir-ho és una única llista independentista de veritat!!!
La llei d'Hont ens escombrarà a tots per separat, si anem tots junts segur que no !
Què és millor ?, un bitllet de 500 € o un de 5 € ?, bé, doncs si només tinc 5 € no els llenço pas !
Si hem de fer una coalició amb algú de valor 5, i no de valor 500 com ens agradaria, és igual, el cas és anar
junts, perquè si els que volem la Independència, anem per separat, la llei d'Hont ens escombrarà a tots.
Jo soc militatant de Reagrupament i Solidaritat, (per ordre alfabètic), i un admirador del Srs. Bertran, Carretero,
Laporta i López Tena (per ordre alfabètic), però si tots plegats no són prou inteligents per posar-se d'acord i
anar tots junts a les eleccions, em donaré de baixa de Reagrupament i de Solidaritat i seguiré sense anar a votar, com ja faig desde que ERC va fer el primer tripartit amb el Sr. Maragall (tan espanyolista ell).
Per tant, per separat, preferiré no anar a votar que perdre el temps, i en canvi anant junts sí que aniré a votar
i a més, amb la gran il·lusió de pensar que anem pel bon camí, que l'interès per Catalunya passa al davant de tots els personalismes, i que les persones que em representaran són veritablement intel·ligents.
HEM d'acabar amb això
Aixo no pot ser! soc associat de reagrupament a paertir de larticle den joan carretero den joan carretero a lavi, pero penso q es hora de manjarse orgulls, se q solidaritat no ha fet les coses com les hauria dhaver fet pro tinc la confiança q nsatres som els inteligents, els q sabem com funcionen les coses, i q sabem q si no unim aquest independentisme emergent acabarem en res... catalunya necessita una coalicio unitaria independentista, no pdem fragmentarnbos daquesta manera, TOTS HO SABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! sisplau, es una oportinutat unica..parlem amb SC ui entenemnos,,,es lunica manera!!

VISCA CATALUNYA LLIURE, REAGRUPAMENT i LA COALICIO INDEPENDENTISTA
TENS RAÓ JOAN
Tens raó, si els d'ERC no ens haguessin venut, i haguessin anat segons el pla que es va aprobar al congrers de lleida, no estariem ara on som. però es el que hi ha.I no poden dir que no vam intentar redreçar el rumb d'ERC, que ja sabem tots com va anar la cosa.
endavant les atxes¡
Ara es hora de la gent que estima per damunt de tot a Catalunya.
Ara es hora de la gent que estima per damunt de tot a Catalunya.

Si en Carretero, Laporta, Uriel, Sanchez Tena, Puigcercos, i la resta caps de grups de gent independentista no fa un anàlisi profund del moment tant propici en que es troba el nostra país per assolir la independència i finalment no es fa una candidatura unitària, fracassarem de nou i serà un cop molt i molt greu pel nostra país del que probablement no ens l’aixecarem mai mes.

La gent del carrer, tant si son de dretes o d’esquerres(i axó que importa ara) no ho entendrà mai.

Ara el que importa es fer possible una majoria parlamentaria per assolir la nostra sobirania nacional.

Quina importància pot tenir ara ser de dretes, de centra o d’esquerra, o no tenir segur de on ets políticament?

El que de veritat importa es la màxima unió en un moment tant transcendental de la nostra historia, en el que finalment podem emancipar-nos d’aquesta Espanya que ens tracta com el que som: Un país vençut, dividit, i empobrit per la seva gloria i que fins i tot a canviat la historia per eliminar-nos.

Estem en un camp d’extermini espanyol, en que poc a poc i d’això fa quasi 300 anys, ens volen eliminar com a poble, i fins i tot tenen la gosadia de negar-nos que som una nació.

Estem immersos en un estat, el espanyol, que fins i tot ens vol privar de la nostra llengua, que no ens permet tenir les nostres pròpies seleccions olímpiques, que no tenim cap competència ni en ports, ni aeroports, ni en cap de les qüestions importants, ni tant sols podem administrar els diners que es generen em el nostra treball.

Estem sotmesos com a esclaus en un estat que ni tant sols li interessa saber el que pensem, puig que no ens permet cap referèndum oficial, ni tant sols per saber el que volem, en el que una manifestació de quasi un milió i mig de persones demanant la independència el te poc preocupat, per que sap que molts dels catalans ja els hi esta be que anem eixís, sobretot molts dels nostres politics actuals.

Costa molt de deixar “la mamella” sabeu? I es tant calenta la poltrona!!........

Vosaltres sabeu de algú, que els "calers" que guanya la seva família, els lliuri i que permeti que li administri un forà i que li doni en comptagotes i li escatimi mes del 40 % del que guanya ?? Un fet així seria insòlit i el que ho permetés seria segurament tractat de foll, boig i de calçasses.

Doncs amics això es el que passa em Catalunya i aquest forà es Espanya !!!

Com es que estan ara un dels millors moments en quasi 300 anys, no es deixen els personalismes i es fa una coalició de moviments i persones per anar junts a les properes eleccions i fer axis possible una majoria parlamentaria per assolir Catalunya un Estat Propi ????

Si aquets politics que em anomenat no es posen d’acord, es que no son els que el nostra país necessita en aquets moments.

Si es axis caldria que ens fessin, es fessin, i fessin a Catalunya un gran favor: Que dimitissin pel be comú. La historia els jutjarà...............

Hi ha d’haver gent preparada per liderar el nostre país, segur que si !!

Hi ha gent que si cal esta disposada a sacrificar-se fins a límits insospitats o sinó digueu-me, qui dels que anomenat estaria disposat a sacrificar tot i passar uns anys a les presons espanyoles pel seu amor a Catalunya i a la seva gent??

A Catalunya ens manca un lideratge fort, gran i engrescador, ens cal un “UN MANDELA” català,si no el tenim cal fabricar-lo a corre-cuita.

Cal ser tant generós, intel·ligent, i molt capacitat, en el moment de fer una coalició de partits, moviments, independentistes que fins i tot caldria apartar-se del camí per donar pas a altre gent en mes coratge, mes capacitat de sacrifici i mes estimació, si cal, pel país.

Qui estima al seu país (Catalunya) caldria que penses en aquella famosa sentencia del rei Salomó: La mare que estimava de veritat al seu fill, va preferir renunciar a ell abans de que el partissin en dos......................


Ara es hora de la gent que estima per damunt de tot a CatalunyaAlfred Joanals i García
Militant d'Erc(actualment no paguem la quota per estar en descord em la politica del partit)
Militant de Reagrupament Independentista (al corrent de pagament )
Colonge(Baix Empordà)
Divide et vinces
Malauradament senyors, estem tornant a descuidar una de les premisses bàsiques de la nostre societat. La estètica.
Sospito que si no som capaços de presentar una llista unitària, RI tindrà la mateixa fi, o si mes no el mateix resultat, que el PI.
D'altre banda, no se quina dèria tenim els catalans en enfrontar-nos amb nosaltres mateixos, com si no tinguéssim un enemic prou formidable. Ja ho fan CIU i ERC a escala dretes-esquerres, i ara sembla que també ens hi hem apuntat nosaltres, en el submon independentista.
"Divide et vinces", sembla mentida que encara no ho haguem entès!
Sr. Carretero, Sr. Laporta, la nostra guerra no es aquesta. Prenguinse una tila tots plegats, a veure si vaixen del burro. Hi haurà una bona pila de catalans que els ho agrairan.

l'unitat es un miratge
L'unitat electoral la pot crear la gent de REAGRUPAMENT si creu en ella mateixa, i deixa d'escoltar cants de sirenes travestides.
Portem mesos parlant d'unitat i es un miratge. Quan diuen "unitat" volen dir "cadira".
Prepareu les eleccions, ompliu els buits deixats per companys equivocats o enganyats, organitzeu actes, i doneu el màxim suport al Joan i la resta de companys. Tot lo altre es perdre el temps, i aixó nomès beneficia a Espanya.
Entendre la independencia
Cal entendre amb tot el seu significat, que vol dir independencia.
Jo crec, pel comentaris que es llegeixen, que molts es pensen que es bufar i fer ampolles
Abans de fer unions a corre cuita, cal saber exactament em qui en juguem el futur.
Qui no tingui ambició col·lectiva pel pais, millor es quedi a casa. Els personalismes son molt perillosos millor anar lents, pero segurs, tal i com estem fent els de Reagrupament.
Jo també continuo a Reagrupament
Jo també continuo sent un reagrupat més. Vaig estar a l'assamblea en que el Sr. Laporta (en aquells moments president del FC Barcelona) ens va dir públicament que ell era moralment un reagrupat més. Ens el varem creure i es va emportar un sonor aplaudiment. Avui no entenc que a fet amb SC.
A Reagrupament hem fet una feina "Endreçant el nostre futur" on hi ha tot un programa de regeneració democràtica, Tenim unes llistes per anar a les eleccions. A la tercera assamblea es va autoritzar a la direcció realitzar els canvis necessaris que fessin falta per facilitar la unitat amb altres formacions.
No som nosaltres qui ha fusellat el programa.
Desitjo de tot cor que hi hagi una unitat independentista.
No es pot aconseguir de qualsevol manera.
Que el p'oble triï
unitat
La unitat és indispensable per aconseguir la independència. Caldran renúnices. Sempre hi haurà d'haver algú que estigui disposat a renunciar més que un altre. Aquest serà el veritable patriota.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament