Joan Carretero:«L'hi he ofert tot i més a Laporta i m'ha dit que no»

LÍDER DE REAGRUPAMENT I EXCONSELLER DE GOVERNACIÓ

Veure article

23 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3
FERMESA
En el programa de Reagrupament hi principis irrenunciables com la regenarció política.
És molt preocupant que una persona com Laporta, que havia sobreviscut a les envestides ferotges de CIU, ERC etc., per tal d'evitar la seva presència a l'escenari polític, no hagi estat al lloro i s'hagi deixat embaucar per en Bertran i en Lopez Tena.
Aquest parell, que han abandonat el seus partits amb una justificació infantil (com si abans els seus dirigents no els haguèssin donat repetidament motius mes contundents) s'han adonat que l'aparició d'en Laporta els ofereix una magnífica ocasió per consolidar les seves ambicions personals.
La regeneració política, tan ben valorada per en Laporta fins ara, queda en entredit. O, tornarà a presentar-se en Bertran desprès de dues legislatures com a diputat al Parlament ?
En Carretero sempre va per feina i no perd el temps desqualificant els adversaris. M'agrada. Fins i tot , avui dia, és original. Jo tampoc vull carregar tintes, però aquests acòlits estan sota sospita. Ho sento, però algú ho havia de dir.
PER SOBRE DE TOT: CATALUNYA INDEPENDENT I LLIURE !!!
Fonaments Sòlids
Qui defensi i voti independentisme, ha de fusionarse em grups que tinguin ben clara la idea final que es persegueix en arribar al parlament.
No oblidem que les properes eleccions el debat serà entre autonomistes i sobiranistes. Tenir molta gent, que sols enten de cops de peu i no saber exactament quin final es defensa, val mes de no complicar la cosa. Els qui arribin al parlament català, si inicialment no han tingut les idees clares, a les 24 hores, coneguents coneixent com son els partits catalans, hi hauria unes discusion, que hi cantarien els galls. Millor anar lentament pero segurs, com està fent natualment Reagrupament.
Paciència
De moment som els millors i els més coherents, el camí es pedregós i el temps limitat, aguantem amb el que tenim, que és molt. Si al final són tan bons els altres, ja ens ho mirarem. No veig cap llista millor que la nostra, doncs ja ens poden convocar les eleccions. NOSALTRES JA ESTEM PREPARATS.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament