Joan Carretero:«L'hi he ofert tot i més a Laporta i m'ha dit que no»

LÍDER DE REAGRUPAMENT I EXCONSELLER DE GOVERNACIÓ

Veure article

23 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3 >
reagrupada novata
Joan,et vaig conèixer fa molt poc a la Bisbal d´Empordá,després d´escoltar el vostra full de ruta em vaig re-agrupar in situ.Poc després vaig assistir a l´assamblea a barna i posteriorment vaig fer-te costat,tot sigui dit,portant part de la pancarta,a la mani del dia 10.Estic al dia de tots els esdeveniments,tinc plena confiança amb el vostra projecte de futur,péro perque el meu somni i el de tots els re-agrupats es faci realitat,només depen de vosaltres.MOLTA SORT!
REAGRUPAMENT ENDAVANT
JO CREC QUE REAGRUPAMENT NO LI FA FALTA CAP LIDER HO PODEM SERO TOTS ELS QUE ENS ESTIMEM CATALUNYA DE VERITAT , ENS I PODEM SENTIR IDENTIFICATS.
CREC QUE CARRETERO O QUALSEVOL . NOSALTRES TENIM LES IDEAS MOL CLARES I SABEM EL QUE VOLEM ENDEVANT SENSA POR . TINDREM MES VOTS DELS QUE US PODEU IMAGINAR .
NOMES US HO HEU DE CREURA SI NO POLEGAR QUE ES COM DESSERTAR.
No cal còrrer
Voldria comentar que seré sempre defensor que hi hagi una bona unitat independentista, are be, i molta atenció, no oblideu que alguns que ara clamen independència, molt fort, al millor quan arribin al Parlament, es conformaran com els actuals polítics en anar tirant amb el sistema autonòmic.
Això NO no seria una regeneració política i en menys de 24 hores, ja es discutarien entre ells.
Si es vol tenir la confiança del poble, les mesures i filtres abans dàrribar a formar part de una llista han de ser molt severes, respecte al final que es persegueix.
Afortunadament en aquesta confrontac ia hauran desaparegut la campanya de les dretes i les esquerres, si hom enten el que persegueix el poble del 10 de juny.
Per tant unió si..pero No a cap preu.
Antoni Trenchs Mataró
PRIORITATS
Ésser espanyols és ruinós. És un luxe que no ens podem permetre. La prioritat de Catalunya és treure´s Espanya de sobre. Per higiene. També per salut, incloent-hi la salut mental .
Per altre banda tot-hom defineix aquest moment com d´oportunitat històrica. Aprofitem-la en calent!. Que tots els vots independentistes vagin a la mateixa guardiola. Després ja ens matarem entre nosaltres si cal. Sempre hi haurá qui votará amb el cor però cada vegada n´hi ha més que voten amb la cartera. El que és cert és que mai tanta gent i tan diferent havien coincidit en un objectiu tan senzill.: BON VENT ESPANYA !
No sé com ni de quina manera però l´Independentisme s´ha de presentar tot dins d´un únic embolcall.
CONFIO EN VOSALTRES!
FERMESA
Me sumo al comentario del PASTORET y que titula FIRMEZA. Para ser breve y no repetir argumentos similares.
Si después de la declaración UNILATERAL de INDEPENDENCIA se abre un periodo CONSTITUYENTE y de TRANSICIÓN, ese será el momento más importante y serio donde se decida el porvenir político de CATALUNYA... al menos para 50 años.
Transversalitat
Perquè tothom s'omple la boca de de critiques cap un costat o l'altre? Perquè no parlem més de la transversalitat que propugnem des de RCat? Perquè no som prou clars i no parlem una mica més fort per fer evident que guanyada l'indepèndencia ja hi haurà qui, de dretes, del mig i d'esquerres que faran la seva feina politica COM UN PAIS NORMAL, però que per poder fer-ho necessitem com el pa que mengem ser un PAIS NORMAL.
NORMAL de NORMALITAT DEMOCRÀTICA, DE NORMALITAT DE LLIBERTAT, DE NORMALITAT D'ASSUMPCIÓ DE PRÒPIES RESPONSABILITATS.

Salut a tothom
Sobre unitats i actituds
Em trec el barret pel saber estar, la generositat i la perspectiva històrica que mostra en Joan Carretero en aquesta entrevista, més, val a dir, que la que estan mostrant altres. Jo no crec ni en submarins ni en altres històries, però crec que si hi ha més d'una llista de l'independentisme extra-parlamentari estem perduts. Carretero està entenent l'oportunitat històrica que tenim davant. Si no hi ha llista única que no sigui per nosaltres. Generositat és la paraula clau. Jo crec que la unió de Reagrupament, Solidaritat Catalana per la Independència i Suma Independència seria un escenari molt, molt i molt engrescador. M'és igual qui va al davant, m'agraden tots els independentistes i no faig distincions. La majoria d'independentistes amb qui parlo volen la unitat, entenent que és normal que ara ERC i CiU en quedin al marge. Jo crec que Carretero, Laporta, López Tena, Canela i companyia també desitgen la unitat. És de calaix, 2 2 fan 4 i la llei electoral és la que és. Qui faci aquesta unitat impossible serà culpable d'haver frustrat una gran il·lusió i una oportunitat històrica. Chapeau per la seva actitud, Dr. Carretero.
SE'LS HI VEU EL LLAUTÓ
Nosaltres vam començar per "pàrvuls".
Però com ells tenen un papa famós, van a primer sense fer P1, P2, P3...
Però quan els facin estudiar com no sabran llegir...
Total, que caca de la vaca.
I és una pena que juguin d'aquesta manera amb Catalunya i les il.lusions dels catalans.
Potser tot anirà bé i treurem un molt bon resultat. Potser no ens votarà ni ma mare. Pobra d'ella!!! Ha ha...
I si tot segueix com fins ara, doncs que sapiguen que ells tindràn molta part de culpa.
Bé i a mi ja em cansa sempre parlar del mateix.
Que algú s'esforçi d' una vegada. Que ens hem d' abaixar tots els patalons per la independència,. jo és que ni me'ls poso si cal...
VA QUE AIXÒ ES REFREDA!!!
Independència i ??????
Vist el Que i els Qui hi ha, cal considerar dos punts per separat.
El primer, Independència es clar i una part important de la població hi está d' acord ( veure 10J)
El segon, Regeneració política, aixó ja es de molt mal païr, tant pels que ja hi son, com pel que sembla pels que volen entrar, aixó sí, amb la boca ben plena d' independència, ja que per la via tradicional no han acconseguit grimpar el suficient.
Grimpar es un esforç molt dur, requereix un estat físic, mental i sobretot unes galtes a prova de tot i més, si cal.
Assoslir aquesta feinada per estar només dos legislatures..... millor per vida com fins ara.
La desinformació actual, per exccés, provoca un caos mental a molta gent que te altres mals de cap, com arribar a fí de mes, així que separar, sorti pels diaris i per la tele, desgraciadament, dona mes vots que ser coherent.
Seguirem treballan per accosenguir que el futur próxim es doni la raó.
VISCA CATALUNYA.
SANG, SUOR I LLAGRIMES
Potser busquem una cara coneguda per obtenir quatre vots ara. No crec que ara sigui aquesta la nostra misió. Estem en una etapa de formació i maduració d'una nova idea?, una nova forma de fer política? jo dic que sí. Dons a la feina. Fem que siguin els demés els que s'apropin a nosaltres.
Visca Catalunya!

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament