Jordi Gomis, en memòria

Paraules i imatges de Jordi Gomis

Veure article

17 Comentaris , Pàgines: <  1 2
Un bon home
La teva bonhomia es veia d'una hora lluny. La vèiem fins i tot els que et coneixíem poc. Però era una bonhomia tossuda, de pedra picada, convençuda que un dia seríem un país normal. I un dia serem un país normal i tu n'hauràs estat un dels que més caldrà recordar. Els que ens quedem ens toca de continuar lluitant pel que tan fermament creies. Els que ens quedem ens comprometem a fer que un dia el teu país sigui el país que un dia vas somiar. Gràcies, Jordi, per la teva amistat i per tot el que ens has donat. A la teva família, a la teva dona, a la teva filleta sobretot, els faig arribar la meva estima, el meu suport.
Coratge
Ara, en Jordi ja no hi és. Ja no podem fer res per a ell.
Tota la meva energia i ganes de tirar endavant per a la seva família i, molt especialment, per a la seva esposa i filleta.
Salut, ànims i força!
Continuarem
Et trobarem a faltar. El teu compromís amb Catalunya continua essent el nostre
etern homenatge
tots l'estimàvem, era una persona valenta i compromesa, el país ha perdut un dels seus fills més fidels.
Per sempre...
Jordi..! No sóc persona de publicar aquestos tipus de comentaris. Però ho considere com un nou repte dels tants que em vas fer afrontar. Em costa molt pensar que mai més podràs donar-me consell. Totes les persones que t'han conegut sabran del que parle, eixa forma teua tant senzilla de donar solucions als problemes.
Has estat per a mi una de les persones més importants en la vida. I vull que tothom sàpiga que ací, al País Valencià, també has deixat una petjada que cap vent, per molt fort que bufe, no esborrarà. Per sempre amic, mai t'oblidaré.
Visca la terra lliure! Visquen els països catalans
Tiet, encara no m'ho crec...es tot massa irreal. No tinc paraules. Moltes gracies per l'antologia dels seus articles, de veritat. Es un cop massa dur, que encara es i sera dificil de pair. Et trobem molt a faltar, descansa en pau.
Gràcies Jordi
Gran patriota, gran pencaire, gran amic i gran persona. Et trobarem a faltar i seguirem la teva lluita sense defallir. Gràcies per la teva feina per la llibertat de Catalunya.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

VALORACIÓ DE LA LEGISLATURA AMB UNITAT PER BARCELONA

El cap de llista de Reagrupament a la candidatura d’Unitat per Barcelona (UpB), Ignasi Planas, farà una roda de premsa per tal de fer una valoració de la legislatura amb aquest grup municipal i explicar les perspectives de futur

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 3 de febrer, a les 11.30h. del matí, a l’Ajuntament de Barcelona (Sala de premsa grups oposició).

Barcelona
PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE BARCELONA

Intervindran:

Ignasi Planas , alcaldable a Barcelona per Rcat i Si

Elisabeth Hernàndez , número 2 a la llista conjunta

En l'acte també hi assistirà el President de Reagrupament, Joan Carretero i el Secretari General de Solidaritat Catalana, Uriel Bertran

Dijous 5 de febrer, a les 19.30h, a l’Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona). Metro L5 Sant Pau / Dos de Maig

Es prega confirmació d’assistència: premsa@reagrupament.cat  o info@solidaritat.cat