Catosfera

Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Dimarts, al Congrés dels Diputats espanyol, 299 diputats van demostrar que tenen por a la democràcia. Concretament, que tenen por a que el poble s’expressi a les urnes. Realment seguir el debat parlamentari va ser una collonada. 

184 lectures | 2 vots - valoració 10 | 0 comentaris
La sang del màrtir

L'emoció per l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera, ben lluny de minvar, creix i s'estén a mesura que passen el dies. Creix i s'estén a Catalunya. Creix i s'estén a tot Espanya. Creix i s'estén a l'estranger. Com és possible, es pegunta la gent, que hagi estat sacrificat un home de cor i d'ideal que tenia les mans netes de sang...

183 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Francesc Alcázar
Francesc Alcázar
Associat a Reagrupament

Catalunya ha emprés un viatge cap a la seva plena sobirania nacional. Un procés on la societat civil s'ha involucrat i a on el President de la Generalitat ha agafat el lideratge per tal d'assolir aquesta fita. Reagrupament Independentista fa uns anys que treballa per a aconseguir la independència de Catalunya, des de la transversalitat i amb servei de país. 

200 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Una de les definicions més acceptades d'intel·ligència és "la capacitat de l'individu d'adaptar-se al medi". Anar en contra de la força majoritària només pot respondre a dues raons: per motius ètics i morals que impossibiliten acceptar un corrent majoritari i això significa vestir d'èpica i persistència la lluita; o bé per incapacitat d'acceptar la realitat en la qual haurem desenvolupar-nos.

165 lectures | 4 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Pere Cardús
Pere Cardús
Periodista

Senyors de l'alt tribunal espanyol: si es volen estalviar feina, aparquin tots els recursos d'inconstitucionalitat contra els catalans. Ja ho sabem que en farem una de grossa i molt inconstitucional. Molt! Serà tan inconstitucional que es veuran obligats a refer-la tota, la constitució. De debò, no hi perdin més temps. Dediquin-lo a la família. I si a casa seva no els hi volen, tornin a Las Ventas a veure toros, com quan hi mataven el temps, abans de liquidar l'estatut. Ja ho sabem, que som inconstitucionals. És que ho volem ser. 

387 lectures | 10 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Xevi Xirgo
Xevi Xirgo
Periodista

Estan esverats. Molt esverats. Tinc la sensació, i suposo que molts de vostès també, que ara sí que a Madrid s'han posat nerviosos. Han sentit el president Mas dient una cosa tan lògica com que si no hi ha cap més remei no descarta la possibilitat que a Catalunya hi hagi una declaració unilateral d'independència, i s'han posat molt nerviosos.

331 lectures | 10 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

Amb aquest crit de coratge, el comte d’Egmont avançà cap el cadafal, al bell mig de la Grand Place de Brussel.les. Va ser decapitat amb una destral el 5 de juny de 1568. Minuts abans, el comte declarava encara ser lleial al seu rei, Felip II, i a la religió catòlica. També implorà clemència per la seva dona i els seus onze fills. No li serviria de res. Felip II i el duc d’Alba, sinistre personatge on es concentra l’essència de la tràgica Espanya negra inquisitorial, implacables, van confiscar-los la seva fortuna.

296 lectures | 3 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Manel Salvador
Manel Salvador
Associat a Reagrupament

Som molts els catalans que considerem que Catalunya és una nació i que, conseqüentment, tots els catalans tenim dret a decidir lliurement el nostre destí com a poble, és a dir, exercir el Dret a l'Autodeterminació. Considerem que la nostra Pàtria, Catalunya, està vivint uns moments històrics que fa ben pocs anys ni els més optimistes dels independentistes podíem arribar a imaginar. Plegats ens encaminem, sense pressa però sense pauses, cap a assolir la plena llibertat.

245 lectures | 3 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

Un dels grans reptes del municipalisme és aconseguir que allò que aporten els ciutadans per a la convivència comuna, sumat als ingressos externs derivats dels valors de la pròpia comunitat, se'ls retorni de manera equilibrada i justa, sense que es perdi res pel camí. Una part d'aquest retorn, com ara la seguretat, la mobilitat, els serveis de neteja, etc. tenen una valoració clara i només estan mínimament subjectes als criteris polítics de model de ciutat. 

306 lectures | 4 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Albert Aragonès
Albert Aragonès
Associat a Reagrupament

Crec, i confio, que en aquest procés que ell ha engegat, empès pels catalans que per fi s’han adonat que l’únic que li convé al nostre país és la Independència amb l’Estat espanyol, té el suport total de la gent de Reagrupament. Gent que, encara, veient el suport que donem al president Mas, ens pregunta a canvi de què? Doncs a canvi de res. A canvi de cap lloc, de cap càrrec. A canvi de la nostra feina i del nostre suport. I d’estar a l’aguaït que aquest camí, que ara no té marxa enrere, ens dugui a la nostre llibertat.

319 lectures | 6 vots - valoració 10 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina creus que hauria de ser la reacció a Catalunya davant la sentència del TC que anul·la la declaració de sobirania catalana?
 S'ha d'ignorar per complet. EL TC no és un òrgan neutral
 És una mostra més de l'actitud d'Espanya. A la pràctica, vol dir que el referèndum no es farà
 La sentència deixa una porta oberta al dret a decidir. Sóc optimista amb el que això signifiqui
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

3RA. FESTA DEL RUGBY CATALÀ

3ra. FESTA DEL RUGBY CATALÀ Estadi de Montjuïc - Barcelona

Programa:  

15:00  FESTA, ANIMACIÓ Í I MENJAR A L'ESPLANADA

16,00  OBERTURA DE PORTES. ENTRADA A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÏS COMPANYS

17:00  PARTIT USAP-TOULON.

TOP 14 CAMPIONAT DE FRANÇA

REAGRUPAMENT HI SEREM PRESENTS AMB LA NOSTRA CARPA DES DE LES 14:00

SANT JORDI

PARADA DE SANT JORDI DE LLIBRES, ROSES I MARXANDATGE INDEPENDENTISTA

Rbla. Catalunya 80 (entre València i Mallorca)

CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

BARCELONA CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

Parada informativa Pça. Catalunya 4 (davant FNAC)