Catosfera

Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

Què és del que ve a parlar la senyora vicepresidenta? Del menyspreu tradicional del seu govern al llibre en català? De l'atac a la llengua a les Illes i València? De la Biblioteca digital espanyola, on no hi haurà ni un títol en català? o de l'intent, gens equívoc, d'esquerdar l'escola catalana amb la llei Wert?

114 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Reunió del Consell Assessor per a la Transició Nacional

L’informe núm. 6 del Consell Assessor per a la Transició Nacional que s’ha fet públic recentment, com no podia ser d’una altra manera, ha suscitat un intens debat. D’antuvi avanço que una servidora l’aplaudeix efusivament, atès que el seu contingut és una demostració escrita de pura lògica o, si voleu, més nostradament, de seny o sentit comú. 

63 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Els herois de la independència

Aquest és el nom que dóna un enginyós tuitaire a tots aquells que insulten, menyspreen, difamen i amenacen Catalunya. Jo, com ell, opino que han de ser considerats herois perquè fomenten l’independentisme. Així doncs, podem entendre que Rajoy i els seus camarades són Herois Independentistes, ja que no fa gaire van venir a Barcelona per explicar-nos la seva campanya pel NO, titllant-nos d’etarres, mentint-nos a la cara, faltant-nos al respecte i pretenent demostrar- nos que som propietat seva i que, per tant, els hem d’obeir com s’obeeix un amo. 

161 lectures | 3 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Dimarts, al Congrés dels Diputats espanyol, 299 diputats van demostrar que tenen por a la democràcia. Concretament, que tenen por a que el poble s’expressi a les urnes. Realment seguir el debat parlamentari va ser una collonada. 

239 lectures | 2 vots - valoració 10 | 0 comentaris
La sang del màrtir

L'emoció per l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera, ben lluny de minvar, creix i s'estén a mesura que passen el dies. Creix i s'estén a Catalunya. Creix i s'estén a tot Espanya. Creix i s'estén a l'estranger. Com és possible, es pegunta la gent, que hagi estat sacrificat un home de cor i d'ideal que tenia les mans netes de sang...

216 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Francesc Alcázar
Francesc Alcázar
Associat a Reagrupament

Catalunya ha emprés un viatge cap a la seva plena sobirania nacional. Un procés on la societat civil s'ha involucrat i a on el President de la Generalitat ha agafat el lideratge per tal d'assolir aquesta fita. Reagrupament Independentista fa uns anys que treballa per a aconseguir la independència de Catalunya, des de la transversalitat i amb servei de país. 

236 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Una de les definicions més acceptades d'intel·ligència és "la capacitat de l'individu d'adaptar-se al medi". Anar en contra de la força majoritària només pot respondre a dues raons: per motius ètics i morals que impossibiliten acceptar un corrent majoritari i això significa vestir d'èpica i persistència la lluita; o bé per incapacitat d'acceptar la realitat en la qual haurem desenvolupar-nos.

193 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Pere Cardús
Pere Cardús
Periodista

Senyors de l'alt tribunal espanyol: si es volen estalviar feina, aparquin tots els recursos d'inconstitucionalitat contra els catalans. Ja ho sabem que en farem una de grossa i molt inconstitucional. Molt! Serà tan inconstitucional que es veuran obligats a refer-la tota, la constitució. De debò, no hi perdin més temps. Dediquin-lo a la família. I si a casa seva no els hi volen, tornin a Las Ventas a veure toros, com quan hi mataven el temps, abans de liquidar l'estatut. Ja ho sabem, que som inconstitucionals. És que ho volem ser. 

422 lectures | 10 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Xevi Xirgo
Xevi Xirgo
Periodista

Estan esverats. Molt esverats. Tinc la sensació, i suposo que molts de vostès també, que ara sí que a Madrid s'han posat nerviosos. Han sentit el president Mas dient una cosa tan lògica com que si no hi ha cap més remei no descarta la possibilitat que a Catalunya hi hagi una declaració unilateral d'independència, i s'han posat molt nerviosos.

364 lectures | 10 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

Amb aquest crit de coratge, el comte d’Egmont avançà cap el cadafal, al bell mig de la Grand Place de Brussel.les. Va ser decapitat amb una destral el 5 de juny de 1568. Minuts abans, el comte declarava encara ser lleial al seu rei, Felip II, i a la religió catòlica. També implorà clemència per la seva dona i els seus onze fills. No li serviria de res. Felip II i el duc d’Alba, sinistre personatge on es concentra l’essència de la tràgica Espanya negra inquisitorial, implacables, van confiscar-los la seva fortuna.

317 lectures | 3 vots - valoració 10 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina creus que hauria de ser la reacció a Catalunya davant la sentència del TC que anul·la la declaració de sobirania catalana?
 S'ha d'ignorar per complet. EL TC no és un òrgan neutral
 És una mostra més de l'actitud d'Espanya. A la pràctica, vol dir que el referèndum no es farà
 La sentència deixa una porta oberta al dret a decidir. Sóc optimista amb el que això signifiqui
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

BARCELONA CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

Parada informativa Pça. Catalunya 4 (davant FNAC)