Us imagineu el que dirien els unionistes amb el 69,56% dels vots i 87 escons?

Isabel Farré
Isabel Farré
Associada a Reagrupament

Aquí teniu algunes valoracions que corren per Internet i que se subscriuen de simples i òbvies que són.

S’ha mobilitzat tothom, ha votat més gent que mai (molta de la qual abans no votava en unes autonòmiques) o siga que el que ara hi ha al Parlament es correspon exactament amb la realitat del pensament dels ciutadans de Catalunya, sense ambigüitats. És això el que tenim:
Partidaris a favor de la consulta: 87 quan abans n'hi havien 86. En contra 48, quan abans n'hi havien 49. S'ha mobilitzat tothom,i HI HA UNA CLARÍSSIMA MAJORIA INDEPENDENTISTA, AMB EL 69,56% DEL VOTS! Ja no hi ha majoria silenciosa espanyola!

Ha passat amb una participació massiva i amb CiU explícitament independent. Ara els vots de CiU i del PSC ja no són ambigus. Tots hem sortit de la indefinició. PP: 19 escons, uau! CiU: 50 escons. C's 9 escons, felicitats! ERC i CUP 24 escons. L'espanyolisme ha fet sostre tot i l'ajut de la brunete, CNI, por, porqueria.. 

Us imagineu el que dirien els unionistes amb el 69,56% dels vots i 87 escons? Heu llegit la lectura majoritària de la premsa anglosaxona? BBC: Catalonia election: Separatists win majorit y. REACCIONEM, NO PERDEM EL "MOMENTUM"! 

Un cop més els espanyols ens guanyen la batalla mediàtica: van de vencedors amb el 40% dels vots i 48 escons. I nosaltres tirem la tovallola amb pràcticament el 70% dels vots i 87 escons. Cert, hi havia qui demanava 100 escons (de 135!), però si no reaccionem ràpid metabolitzarem la victòria com una derrota.

6.450 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament