Trampes al Solitari?

Alfons Jorro
Alfons Jorro
Associat a Reagrupament

La pregunta acceptada per la mesa de la cambra catalana és: "Per tal que el Parlament de Catalunya porti a terme les iniciatives necessàries per fer efectiva la voluntat popular, està d'acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social integrat per la Unió Europea?". 

La pregunta dels referèndums del Dret a Decidir és:"Està d'acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?".....  

Voleu dir que això no és fer-se trampes al solitari?

Voleu dir que no són dues preguntes, una de clara i l'altra amb trampa?

Voleu dir que no es més una cortina de fum, que una proposta real?

Voleu dir que no volen tornar a fer-nos combregar amb rodes de molí?

Voleu dir que encara no hi ha prou d'aquest color?.......... 

La independència no es DEMANA..... es DECLARA!!!, amb una majoria de 68 (o més) diputats que la VOTIN!!!!!! es així de CLAR i FÀCIL!!! 

Les relacions entre Espanya i Catalunya són les d'una parella que, per falta d'enteniment mutu, arriben a la conclusió (tots dos o un d'ells) que no poden viure junts (declaració unilateral de independència); com que tenen diferències de criteri de com consumar la separació, busquen un bon jurista, (Parlament Europeu, etc) per que decideixi les obligacions, deures i drets de cadascun.  

Donades les circumstàncies (més de 300 anys de vida en comú) l'ideal fora que la separació fos amistosa, ja que tenim les famílies barrejades, fills comuns, propietats dins la casa de l'altre, etc.  

Aquesta potser és la millor fórmula, i la més fàcil d'entendre per ambdues parts, fins i tot en Carod Rovira diu: "Espanya acceptaria amb més normalitat una Catalunya independent que una Espanya plurinacional" (potser per això ja no hi serà a les properes llistes). 

Penseu que si algun dia (Déu no ho vulgui) Espanya acceptés una reforma de la Constitució, seria per fer com l'Estatut, que quan dicti "sentència" el TC, quedarà amb el sostre més baix que el de l'Any 1979.

La trampa és que com que són majoria.... totes les decisions són demòcrates i constitucionals, segons ells. No hi ha volta de full, l'única sortida es la separació... millor si no es traumàtica. Com diu en Salvador Cardús :"L'independentisme no pot ser antiespanyolista".

La nostra força la faran els VOTS de les properes Eleccions al Parlament de Catalunya, només cal saber escollir la papereta!!!!.... aquí no podem donar la responsabilitat a ningú

8.001 lectures

Comentaris (1)

IP
El que es pretén amb aquesta IP no és fer cap trampa al solitari, sinó que a banda de buscar la convocatòria d'un referèndum, sinó també demostrar que el podem convocar igualment abans d'obtenir la majoria política parlamentària (la qual cosa ara és francament més propera d'aconseguir que no pas els 68 diputats). Això sí, li hem de donar la màxima força: un milió de signatures serien irrefutables.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament