Tots contra la “Roja”

Lluís Feliu
Lluís Feliu
Periodista

Si la selecció d'Espanya guanya el Mundial de Sud-àfrica la Federació Espanyola de Futbol pagarà una prima de 600.000 euros a cada jugador, la xifra més alta de les 32 seleccions que participen en el Mundial.

Sembla que per a la Federació, Espanya encara sigui aquell imperi on el sol mai es pon. Ángel María Villar, president de la federació, ja va prometre a l’Eurocopa del 2008 primes de 250.000 euros per jugador, ara amb una situació econòmica més que preocupant en duplica i n’augmenta encara més la prima. Què no haurien d’anar a jugar prou motivats els futbolistes? Treballen del que els hi agrada, tenen bons sous, viatgen i alguns encara tenen l’oportunitat de representar el país al qual estimen. Encara necessiten més? Més diners?.Oferir aquests incentius als jugadors de futbol és una aberració, un insult a tot treballador. Aquest Mundial és una ocasió perfecta per donar l’esquena a la selecció d’Espanya ja no només pel que representa ni per qui representa, sinó en defensa a la coherència.
En aquest context de crisi que obliga a pujar l’IRPF, a reduir el dèficit públic, a pujar impostos als rics... i on encara a Catalunya hi ha quasi 600 mil persones aturades, és totalment il·lògic que es pretengui premiar la feina de jugadors de futbol d’aquesta manera.

Europa i tot el món se’n riu d’Espanya.

Espanya que és un dels països que la comunitat internacional té al punt de mira per vigilar com recondueix el seu dèficit, és ara qui pagaria una prima més elevada si els seus futbolistes guanyen la copa del Món. Espero que si algú mira els partits de la “Roja” els animi sempre amb força per a que perdin, si guanyen no sé encara com els hi pagaran les primes ni quina cara posarà el veí del futbolista que no té feina i ha de malvendre el seu habitatge per pagar l'hipoteca.

8.523 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament