Solidaritat Catalana, un altre invent? o no?

Jordi Roig
Jordi Roig
Associat a Reagrupament

Crec que la iniciativa de Solidaritat Catalana pot ser un altre cavall de Troia engegat pels partits per confondre l'independentisme, de per si tant volgudament desorientat. Però la millor manera de veure si ho és o no, és anar-hi. De fet, com que és una coalició no perdem cap oportunitat i entre tant veurem si és veritat que porten bones intencions.

I és que jo no puc evitar, a aquestes alçades, de no creure'm massa ni en López Tena (de CiU) ni a l'Uriel Bertran (d'ERC). Altra cosa hauria estat si s'haguessin donat de baixa dels seus partits, cosa que no han fet. No entenc en Laporta posant pals a les
rodes a la coalició amb RCat i llançant-se com un obús als braços de altres "coaligats", d'intenció, sense cap realitat visible. És que té el cul llogat? L’altra cosa que m'estranya és que els dos "figures" s'hagin adreçat a en Laporta, és perquè és més mediàtic?
Són amics? Es faran del seu partit? Volen allunyar-lo d'RCat en benefici propi? O els han dit els seus partits que ho facin?

De tota manera segueixo dient que, al meu parer, hem de entrar-hi. No ens podem permetre que ens separin. Els hem de trencar la mala intenció, si n'hi ha, omplint d'èxit la proposta. La idea és magnífica, és mes, és la mateixa d'RCat, però com diem la majoria de reagrupats, no som aquí per treure’n profit personal ni per encastellar-nos en posicions personalistes o de grup. Volem la independència de Catalunya i crec que, igual que jo, la majoria ens ajuntaríem amb el dimoni si fes falta. I si per aquelles coses del destí la cosa funciona, l’èxit pot ser tal, que declararem la independència en la propera legislatura.

9.924 lectures

Comentaris (12)

Tots units o deixem-ho correr
De cap de les maneres entendria que els partits independentistes (que representen als catalans que per sobre de tot volem la indepèndencia del nostre pais) no anem junts a les properes eleccions. Si no ho sabem fer (millor dit) ho saben fer els que els dirigeixen aquets partits novells, serà el pitjor fracàs polític que m'emporti mai i per descomptat m'esborraré per sempre de tot el que sigui un partit polític. Visca Catalunya Lliure, entre tots ho aconseguirem, però només entre tots.
Avui han dimitit
Avui han dimitit els dos. Peró per què serà que, tal com ho estan fent tot, no m'acaba de fer el pès? La seva actitud respecte a Rcat. segueix sent com a minim disciplent i llunyana. Ara dieun que els "dissidents" de Rcat (que jo en diria un altre cosa) s'hi estàn acostant per escenificar i afavorir un allunyament de Rcat. En fi, nosaltres suposo que seguirem estant oberts a qualsevol acord possible, però em sembla que haurèm de tenir santa paciencia i molta parsimonia per evitar que els que volen dividir-nos, siguin quins siguin, no s'en surtin.
AIXÒ NO ESTÀ CLAR
Aconseguir la independència del nostre país ens demana un gran esforç personal i col-lectiu.Ni Espanya, ni França, ni els catalans espanyolistes ni Europa ens regalaran res. Si no aconseguim una unitat del independentisme alternatiu de cara a les properes eleccions, no s'estarà responent a la demanda que hi ha actualment a la societat catalana. Compte amb generar més frustació i desengany.
CAL UNIR-SE
Una vegada assolida la declaració unilateral d´independència; caldrà disoldre el Parlament i convocar eleccions. Aquest serà el moment pels personalismes, les baralles i els tripijocs en el marc d´una Catalunya lliure. Abans caldrà molta generositat, patriotisme i demostració d´amor al nostre país ocupat.
Polítics; creieu-me, val la pena el sacrifici.
Cal anar-hi
Doncs jo també crec que malgrat totes aquestes contradiccions cal anar-hi. Cal deixar clar que el nostre objectiu es unica i exclusivament declarar la INDEPENDÈNCIA de CATALUNYA. Sempre soms a temps a rectificar si hi veiem la més mínima ensarronada.
Quina resposta ens donaràn?
Segons la resposta que ens donguin al generòs oferiment de Rcat., veurem quin grau de bona intenció portan. Jo encara recordo en Lòpez Tena el 14 de desembre passat, quan va enviar a fer punyetes el gran èxit de les consultes del 13D amb unes declaracions, com a minim, desafortunades. Es solament ansies de protagonisme o hi han altres intencions? La seva actitud en el futur inmediat ens ho dirà.
Estic totalment d'acord amb que cal afegir-s'hi, s'ha de sumar per poder avançar.
no ho entenc massa ...
jo creia que Reagrupament s'havia creat amb l'objectiu d'aplegar transversalment totes aquelles persones que volem la independència per a Catalunya, per això hi estic associada.

No he entès perquè en Tena, en Laporta, en Bertran, tots aquells polítics o militants de partits polítics que no es declaren clarament independentistes o que darrerament no han treballat massa per aquest objectiu, a tots aquells a qui se'ls "ha tirat la canya" perquè s'adherissin a Rcat, no ho han fet, i perquè ara 3 han creat aquesta coalició que té el mateix objectiu que Reagrupament, vaja, jo ho entenc així, o potser no he entès a cap dels dos??? (que consti he llegit els objectius de tots dos!!!!)

Ara bé si aquests han d'aplegar més gent i aconseguir la majoria al Parlament de Catalunya per declarar unilateralment la Independència, cap problema, endavant!!!! però esperem que no en surtin més, perquè els catalans sempre hem caigut en el mateix parany, no posar-nos d'acord per una bestiesa o altra, i així estem!!!!!! i l'objectiu és clar: INDEPENDÈNCIA


Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament