Si sumem, guanyem!

Enric Canela
Enric I. Canela
President de Suma Independència

M’he passat mesos parlant de la unitat i ara, quan s’acosten les eleccions,defenso que cal deixar de parlar-ne. Ara ja no m’interessen gaire les disquisicions sobre la unitat. Les coses que hagin de succeir, succeiran. Parlar d’unitat i culpar-nos els uns als altres, no és útil.

Això no vol dir que jo no tingui molt clara l’opinió sobre el que ha passat i les raons que ens han portat a aquesta situació. S’ha dividit el vot i molts dels que ara haurien de treballar per aconseguir vots independentistes es dediquessin a intentar desfer aquesta divisió. Mentre, el temps s’esgota. Un míssil a la línia de flotació de l’independentisme. No caiguem en el parany.

No sé si el temps posarà les coses al seu lloc i aclarirà les coses als que ara dubten, però això serà, en tort cas, després de les eleccions. Ho deixo per als historiadors i els analistes polítics. Ara, durant aquests dos mesos justos que queden per a les eleccions, m’interessa molt més treballar de la forma més eficaç possible per aconseguir la independència de Catalunya. Cada minut que ara passés dedicat a aconseguir el que considero inviable seria un minut perdut en la tasca prioritària, aconseguir el màxim de diputats independentistes al Parlament de Catalunya.

Per això, ara no faig altra cosa que encoratjar a tothom a difondre el projecte de Reagrupament: Independència, regeneració política i treball. Darrere hi ha un programa sòlid, que comparteixo totalment.

L’autèntica feina que hem de fer totes i cadascuna de les persones que compartim el projecte, l’única tasca prioritària, és veure com cada dia podem convèncer una persona més i fer-la treballar per tal que ella convenci més persones.

Em deia un amic, que parlin de tu encara que sigui malament. Vivim en una societat en la qual si no hi ets als mitjans de comunicació no existeixes.

Quan els mitjans de comunicació t’ignoren el que cal fer és dissenyar les millors estratègies per arribar a tothom de forma alternativa i aplicar-les amb intel·ligència i constància. Reagrupament ho està fent. El territori està farcit d’actes, cada dia un munt, però aquests actes no són suficient si els que hi assisteixen ja estan convençuts. La tasca que ens toca fer és aconseguir que cada acte compti amb persones que encara no coneixen el projecte, que no n’estan convençudes. Penseu que si cadascú de vosaltres aconsegueix un parell de persones noves i ho feu tan bé que aquestes n'aconsegueixen dues més, etc. el resultat electoral que obtindrem serà aclaparador.

L’èxit no depèn ara de cants a la unitat, depèn de la nostra feina, de la de tots nosaltres. Us ho dic amb tota la modèstia d’un nouvingut al projecte. Si volem, ho podem fer! Si sumem, guanyem!

9.680 lectures

Comentaris (4)

Ens queda molta feina per fer i el temps passa volant
Penseu que hi ha molta gent que encara no té ni idea del que és Reagrupament. Cal arribar per diversos mitjans. Paperets als parabrises dels cotxes, fulletons explicatius a les sales d'esperes d'hospitals, repartiment de fulletons als llocs concorreguts, estacions de metro, cues de l'inem (no és broma), mercats, llars de jubilats (els hi haurem de facilitar el vot per correu), associacions de tota mena, club esportius, etc,
La gent no es belluga, cal arribar-hi! La "marca" Rcat ha ser ser tan famosa com la coca-cola! Ara potser m'he passat una mica... ;-)

També podria haver-hi un "Telèfon de la Independència" (no fem un 902!) Un número per a cada provincia on es pugui preguntar que significaria la Independència.

Tot el que es pugui fer i que sigui legal en precampanya, s'ha de posar en marxa.
Som-hi!
Ara, més vots independentistes
Totalment d'acord, no és hora de debatre si junts o separats. A hores d'ara la prioritat per Catalunya és augmentar el votant independentista, que el ciutadà vote allò que vol, la independència. El veritable vot útil és independència i la candidatura solvent, Reagrupament.
Explicar-ho als no convençuts.
Proposo que cada convençut inviti als actes de Reagrupament una persona -o persones- que encara no ho estiguin, tot demanant-los-ho, si cal, com a favor personal. La propagació del missatge a càrrec dels nous adeptes es produirà, molt probablement, de forma automàtica. La feina de formiga és ara per ara l'única realment al nostre abast; dediquem-nos-hi amb perseverància i el nostre esforç fructificarà sens dubte. Felicitats i ànims a tots els reagrupats.
Totalment encertat
Ara és un parany parlar d'unitat, perquè la divisió ja està feta i els qui l'han provocat no tenen cap voluntat de retificar. Però també, com molt bé diu el professor Canela, estem perdent un temps preciós que el podriem dedicar a convèncer nous votants per a RCat. Ara toca cercar el vot i després ja passarem comptes.
Benvingut Doctor. La seva veu serà molt útil per aconseguir més suport per la independència, per Reagrupament Independentista
Endavant les atxes!!

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament