Si no hi ha unitat, no és pas per Reagrupament

Laura Jaime
Laura Jaime
Associada a Reagrupament

El 13 de setembre vaig sentir a Catalunya Ràdio el col·loqui on participaven Rut Carandell, Salvador Cardús, Josep M. Terricabras, Anna Simó i López Tena, i em van fer veure que les posicions de cada organització, Reagrupament i Solidaritat, van quedar molt clares. Carandell va proposar, amb una actitud tranquil·la, raonable i amb bones paraules, anar junts a les eleccions en coalició, però López Tena, amb males maneres i una agressivitat fora de lloc, vorejant gairebé la mala educació, li va respondre que tindran més bons resultats sols que anant junts amb Reagrupament.

Davant de tanta acritud, Carandell va convenir que dues persones no es casen si una d'elles no ho vol. Només he volgut constatar la realitat de la situació. Queda clar que Solidaritat no vol fer coalició amb Reagrupament i em sembla molt injust que els mitjans donin les culpes a ambdues propostes independentistes. Podeu escoltar el col·loqui a: http://annanoticies.com/2010/09/13/24558.

7.487 lectures

Comentaris (3)

EL PERILL DE LAS "ZZZZZZZ"
Ah !!! Sra. Laura, si voste es independentista, no puc entendre que fos fan del Lopez, aixó denota que no el coneix gens ni mica, no estara enamorada d'ell ?, tot podria ser, en Lopez a part de ser un molt mal educat també es un cinic, un transfuga i un torpede del submari montat per el Tripartit CiU La Caixa, tot-hom parla del mateix de la jugarreta que el politics han fet al poble de Catalunya per dividir als independentistes, si s'hi fixa bé, podrà observar que ja en te tota la cara de mal educat, i ara li fare una pregunta a voste Sra. Laura, com podem aceptar un diputat a las Corts Catalanes mal educat, tremolo que entri al Parlament de Catalunya, el primer descredit per Catalunya fou el Cordobes "Maatilla", la segona vergonya del parlament de Catalunya será en López, ho miri per on ho miri.
En Tena
He estat una fan d'en López Tena, però escoltant l'entrevista esmentada, ja no. On va deixar les bones maneres? Ha fet guanyar vots a la Rut, cosa la qual no era la seva intenció, pobre Alfons. Segurament no li va agradar massa a Laporta, tan educat ell.
A mi també em sembla injust
A mi em sembla igual d'injust. Jo també vaig sentir aquesta entrevista. Proposo que es pengi a la nostra pàgina web. Així ens estalviaríem donar tantes explicacions.

Al final del camí, estic segura que sabrem moltes coses que ens aclariran les incògnites.

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament