Reiniciem la Barcelona demòcrata

Albert Aragonès
Albert Aragonès
VicePresident de Reagrupament

Des de la vegueria de Barcelona del PDECAT hem començat un cicle de conferències o xerrades amb la intenció de copsar les diferents opinions que hi ha sobre temes ben importants i controvertits que afecten la ciutat i la ciutadania.

Es tracta de contrastar-les, les diferents opinions. Hem programat aquests actes convidant ponents amb diferents punts de vista, per tal d'obrir un debat que després puguem aprofitar per millorar les nostres actuacions per a la ciutat i la ciutadania.

Vam començar el passat gener, per exemple, parlant de la Barcelona, cap i casal, amb la presència d'en Quim Torra, en Joan Canadell i n'August Colomines. Aquest acte, que es va fer a Nou Barris, va ser prou concorregut i hi va haver un molt bon debat posterior.

Hem fet actes de Com allotgem la gent que ens visita?; Quin model de Zoo volem?; Barcelona i el món?; Com fem de Barcelona una ciutat per viure?; Com ens movem per Barcelona? i Tothom té dret a viure en condicions. Tots aquests actes els hem fet en les seus de les diferents agrupacions de districte barcelonines del PDECAT o bé en Centres Cívics o sales dels diferents districtes. Promovem obrir debat i desterritorialitzar aquest debat.

Els propers debats programats seran: Els reptes de la ciutat esportiva, a Gràcia; Com acollim els nouvinguts?, a Horta-Guinardó; Quin Ajuntament volem?, a l'Eixample; Barcelona: ciutat comercial, a Sant Martí; Com ajudem els que no poden seguir?, a Horta-Guinardó; Barcelona; cultura i coneixement, a l'Eixample; L'educació dels nostres infants, a Nou Barris i Quins deures tenim? Com els fem complir, a Sarrià-Sant Gervasi.

En tots aquests actes, hem buscat ponents amb opinions confrontades per enriquir aquests debats i, en acabar les presentacions dels ponents, sempre hi ha un torn de preguntes per part dels espectadors. Un cop acabades aquestes xerrades, la intenció és posar per escrit totes les idees importants que sorgeixin i aprofitar-ho per fer una base programàtica consensuada i, o bé passar-ho al grup municipal, o bé guardar-ho per fer un programa de Govern de cara a les properes eleccions municipals. Jo, personalment, considero que són uns debats prou enriquidors i per tant us convido a assistir-hi. 

4.322 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament