Rebels, somiadors i visionaris

Rebels, somiadors i visionaris

Per aquest ordre és com som la gent de Rcat. Ho som els que encara hi som i els que hi han estat en qualsevol moment de la seva vida.

La nostra rebel·lia es pot resumir en algunes paraules i frases que han fet història i que amb el seu poder van fer rebel·lar-se milers de catalans, el "Dragon Kan" que va trencar el tripartit i ferir de mort l'esquerra catalana subordinada al PSOE, o la de "Ser independentista i Votar CIU és ser idiota", que va trencar per sempre la possibilitat d'un nou pacte entre la dreta catalana agenollada davant del PP en alguna habitació d'un hotel de luxe a Barcelona.

Superada la rebel·lia, vam oferir els nostres somnis i visions i altra vegada paraules i frases que van arribar que canviar-ho tot, "unilateralitat" la creació i defensa de l' "estat al marge" o "que el vell independentisme no faci nosa al que neix". Aquesta darrera ha estat la que ens ha portat com a Reagrupament on ara som, justament a ajudar a aquells als quals un dia havíem dit idiotes.

Companys, hem volat molt alt, hem anat molt lluny, hem fet canviar tantes coses i tot gràcies al nostre caràcter rebel, somiador i visionari, i és clar que també gràcies al nostre compromís; tanmateix ningú ens pot demanar que deixem de ser allò que som i tal com som.

Ningú pot demanar al llop que no caci, ni al somiador que no somiï, ni al rebel que no és rebel·li; per això la nostra feina és just aquesta: Rebel·lar-nos, somiar i regalar a la societat la visió que tenim del nostre país i la nostra societat, i aquesta feina com a Reagrupament no la podem fer ni engabiats ni encadenats a res que ens vulgui fer ser allò que no som.

4.532 lectures

Comentaris (1)

Si Sr.
M encanta!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament