Protagonistes

Protagonistes

El cercle es va tancant, el procés, per més que de vegades ens sembla aturat o que camina en cercles concèntrics, avança, i la demostració empírica n'és el canvi d'actitud i l'ofensiva judicial contra els nostres representants polítics, l'ofensiva legal, intentant aniquilar el nostre nou PDC gairebé abans de néixer, ofensiva política aïllant els nostres partits de qualsevol negociació a Madrid, i també una renovada ofensiva diplomàtica per tal de tallar els nostres ja constants contactes internacionals.
 
 Quan sento alguns dels nostres càrrecs electes dir que cal començar a estar preparats per anar a la presó pel fet d'haver-hi posat unes urnes el 9-N, tot seguit penso en mi, penso en nosaltres, penso en tots aquells que volem veure la proclamació de la independència, i em pregunto, i jo què? nosaltres què?, i vosaltres què? 
 
 Arribat aquest punt crec, que el nostre paper, el de ciutadà, és tornar a ser protagonista, la bona gent ho va començar i la bona gent ho haurà d'acabar. Protagonistes de fer sentir als nostres parlamentaris i al nostre president que no estan ni estaran sols, mai. Protagonistes per fer sentir a la societat que tenim un alt sentit del respecte cap a les nostres institucions democràtiques i que estem al seu costat, sempre. Protagonistes per demostrar en tots els àmbits de la societat que estem preparats per al pas següent i per al moment de la desconnexió. 
 
 Sincerament crec que en aquest darrer compàs d'espera tensa val la pena no ser espectador i romandre a casa al sofà tot esperant el desenllaç, al contrari: la millor fórmula és reprendre el protagonisme, esperançats i en positiu, al servei de les nostres institucions per al que calgui.

4.415 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament