Per què he triat Reagrupament?

Enric Canela
Enric I. Canela
President de Suma Independència

Per intentar explicar el meu posicionament polític faré un seguit de preguntes sobre mi que podeu contestar de forma seqüencial.

  1. Considereu que sóc un ximple sense criteri polític? Si contesteu que sí, podeu abandonar la lectura.
  2. Creieu que sóc independentista? Si penseu que no, podeu abandonar la lectura.
  3. Creieu que tinc algun interès en ocupar un escó de diputat? Si la vostra resposta és sí, podeu abandonar la lectura.
  4. Creieu que tinc políticament algun altre interès prioritari que la independència de Catalunya? Si la resposta és sí, podeu abandonar la lectura.
  5. Considereu que conec d’una manera raonablement bona la política catalana? Si considereu que no, podeu abandonar la lectura.
  6. Fins aquí preguntes personals. Ara d’un altre caire
  7. Coneixeu alguna formació que tingui com a prioritat la independència de Catalunya i la regeneració política, que pretengui presentar-se a les eleccions i que no tingui als primers llocs alguna persona que ha fet de la política una professió o que necessita de la política per tirar endavant? Aquesta pregunta té una resposta fàcil.

Si heu arribat al final tindreu perfectament clara una raó de la meva elecció. N'hi ha més però pertanyen a l’àmbit privat.

Si heu donat una resposta múltiple, aleshores pensem diferent.

Si heu arribat a la mateixa conclusió que jo i heu triat una altra opció, teniu una forma diferent de solucionar els problemes.

10.638 lectures

Comentaris (9)

A David
David,
Precipitació cap. Prendre aquesta decisió quan les eleccions podien ser convocades aquell mateix dia no crec que es pugui considerar una precipitació.
Per altra banda a partir del 20 de juliol qualsevol opció d’unitat estava morta. No calia esperar gaire encara que ho vam intentar. A final d’agost les meves esperances eren nul•les. Així cali triar la millor opció i vist el programa, l’ètica i la organització, no hi teníem dubte.
També cal que digui que sota el meu punt de vista, l’assemblea del 10 de juliol marca algunes diferències.

Precipitat
David,
Quan podien convocar-se les eleccions en pocs dies és precipitar-se? No, les eleccions estaven al caure i per a mi qualsevol opció d'unitat estava pràcticament descartada. Calia doncs prendre la millor de les decisions (al nostre parer, esclar). El programa de Reagrupament, la seva ètica i la seva oprganització no deixaven dubtes. Per altra banda si que l'assemblea de Reagrupament del 10 de juliol marca alguns canvis.
Per a mi, abans del 15 de juliol havia opcions d'unitat, despreés... tot mort.
perquè ara sí i abans no?
no ho entenc... què ha canviat? reagrupament ja es definia així abans de l'estiu, per què abans no i ara sí? personalment crec que t'has precipitat, n'ignoro els motius
Reagrupament fa campanya més per la regeneració politica i l'espoli
Miquel,

pel que dius no has anat a cap acte de proximitat de RCat. Es parla més de l'espoli fiscal i de la regeneració politica que del full de ruta per la independència.
En tot cas gràcies pel comentari, ens farà millorar l'estratègia
De fet properament farem mes actes de format més gran
Endavant les atxes!!
Canela fina
Serà una eminència pels convençuts, però pels que no ho estan..... i és als no convençuts als que cal convèncer. Jo no pertanyo ni a SI ni a R.CAT, però penso que votaré R.CAT. La raó és simple, bàsticament perquè SI em fa pudor de sucarrim. En Laporta és nul en política, és només una testa, i sembla un simple ninot de ventríloc d'en López-Tena. (Al Barça era ninot de ventríloc d'en Cruyff).

Solidaritat Catalana, però, està fent millor campanya que Reagrupament. Ja sé que R.CAT prefereix fer política de proximitat, però en unes eleccions com aquestes, no estaria de més fer alguna gran campanya. Mentres R.CAT diu independència, independència, independència, SI diu: espoli fiscal, espoli fiscal, espoli fiscal. Heu vist l'última campanya feta a la Boqueria? M'agradaria que R.CAT fés coses de l'estil....
Senyor Canela te molta raó.
La veritat es que aquest senyor és una autèntica eminència i qui no ho vulgui veure que no ho vegui, el vaig sentir parlar a Olot i em va encantar. Visca Reagrupament. I visca Catalunya lliure.
A ment cultivada
Xavier,
Gràcies per això de ment cultivada. Sempre he procurat mantenir la mateixa línia. La meva aposta per la SUMA no ha canviat gaire, passa que algunes persones no tenen cap interès en sumar, temps hi haurà per avaluar el seu comportament, ara no és bo.
Sempre vaig dir que no existia suma sense Reagrupament. Cal sempre trobar el que ens uneix i deixar de banda el que ens separa i cal dir que ara no trobo res que ens separi.
Ment cultivada
En Canela no té un escrit que no sorprengui.Hi han coses que m'han sorprès per bé i per mal però ara estem en el camí, ara si et crec amb la SUMA que proposaves.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament