Objectiu: 68 diputats!

Jordi Tomàs
Jordi Tomàs
Associat a Reagrupament

És evident que per assolir l'alliberament nacional hi ha d'haver una majoria de diputats als diferents Parlaments dels Països Catalans que siguin patriotes i facin un gran acte de patriotisme i dignitat, declarant unilateralment la independència. Ara bé, i que quedi clar, també és evident que per la profunda regeneració democràtica, que pel que es veu últimament per la TV és necessàriament urgent, també necessitem la majoria de diputats dels diferents Parlaments.

No deixa de ser curiós que tots els partits polítics actuals no han estat capaços de fer una nova llei electoral amb llistes obertes amb més de 30 anys o simplement una llei per la transparència total en finançament de partits o de les seves pròpies fundacions. Fa riure, però, els partidismes sobrepassen sempre al cap davant del nostre país.
Quina pena...

Doncs bé, tant evident és això, com que la majoria de diputats del Parlament de Catalunya són 68. Per tant, si el nostre objectiu és assolir l'alliberament nacional i la necessària regeneració democràtica, sens dubte, primer haurem d'aconseguir que al Parlament hi hagi 68 patriotes catalans.

Ens diran que som il·luminats, que això és del tot impossible... Doncs no, això és possible i a més a més pot ser ben aviat si els mateixos catalans ho volem i ens ho creiem. Ens han educat al llarg dels anys dient que això era il·legal, que Espanya no ho permetria, que no érem prous... No!, ens han enganyat!

Per fi el poble s'està despertant i s'està adonant que el dia de la independència és possible i que Espanya no hi podrà dir res, no passarà res! Bé, sí, tindrem una part de la nostra terra alliberada i controlarem els nostres recursos, podrem discutir finalment en què s'utilitzen des de casa nostra. Serem solidaris allà on decidim els catalans.

Tots hem d'entendre, és clar, que per aconseguir-ho ens hem d'unir els catalans de totes les ideologies, sense extremismes, de dretes o d'esquerres, a alliberar el país. Després que governi qui aporti millors idees amb unes noves eleccions i una nova llei electoral naturalment amb llistes obertes.

Ha arribat l'hora de treballar per assolir tot això. Tenim la gran sort que per fi hi haurà una candidatura a les pròximes eleccions del Parlament de Catalunya la qual portarà com a eix prioritari al seu programa electoral la declaració unilateral d'independència i la tant necessària regeneració política. Doncs d'això ens n'hem d'alegrar, ho hem de fer conèixer a tothom, és aquí la feina de cadascú de nosaltres.

Endavant Reagrupament!

8.440 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament