O Mas o Independència

Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

Ja fa molt temps que a CiU se li han acabat les idees. El Sr Mas i companyia,cada cop estant fent més el ridícul intentant estructurar un discurs que cada cop s’aguanta menys. Aquesta setmana, al reducte de les essències espanyolistes de Barcelona, anomenat “Círculo Eqüestre”, ha declarat, preguntat pel concert econòmic, que el dèficit de Catalunya amb l’estat s’hauria de reduir a la meitat.

Com es pot voler liderar Catalunya, i al mateix temps fer aquestes declaracions que van en contra dels interessos dels catalans? No havíem quedat que volia el concert econòmic? Ara que encara no ha guanyat les eleccions, ja es conforma en reduir-lo a la meitat?. A Aquest pas es normal que en Mas, d’aquí a dos mesos es conformi en anar dinar un dia a La Moncloa, que l’amo (Zapatero) el rebi i que se’n vagi amb una llista de promeses que al cap de dos anys veure’m que no es compleixen. Realment volem que presideixi la Generalitat de Catalunya, la persona que va acceptar en una altra visita a casa de l’amo, que l’estatut del Parlament de Catalunya hagués estat passat del ribot del nacional i socialista Alfonso Guerra?

Vist aquest ridícul que estant fent els que ens volen convèncer de que cal continuar formant part d’aquest Estat espanyol, cada cop està més clar que la Independència és la única solució. I per arribar a la Independència cal anar apartant del Parlament de Catalunya tots aquests diputats que tenen un discurs completament anacrònic, ancorat al 1975, impregnat de la por que el franquisme va deixar a Catalunya i allargat per que la classe política acomodada que ha governat Catalunya els últims 30 anys i que a la seva edat, no tenen ofici ni benefici. De fet, només cal que vagin votant el que els hi diu el portaveu del seu grup parlamentari, i ja tenen assegurat el seu lloc de treball per quatre anys més.

Cada cop queda més clar que el discurs hegemònic a Catalunya, el que s’està imposant i que cada cop anirà encara a més, és la necessitat de Catalunya per tenir un Estat propi. Els altres discursos no tenen futur, simplement perquè depenen d’una magnanimitat que els espanyols no han tingut mai amb els catalans i que evidentment, no començaran a fer-ho ara. Com a associat que sóc a Reagrupament estic convençut que els partits partidaris de la Declaració unilateral d’independència aconseguirem un gran resultat en les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Per això el proper mes trieu i remeneu, aneu a votar i busqueu aquelles opcions que realment proposen solucions per Catalunya, no opteu per aquelles que ens proposen un camí cap a la frustració, que és l’únic camí on ens pot dur Artur Mas amb el seu programa electoral irrealitzable.

Jordi Gomis és el número tres de la candidatura de Reagrupament per la demarcació de Tarragona

15.607 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament