Nous fonaments

Nous fonaments

La primera setmana de juny serà una data clau per a Convergència Democràtica de Catalunya, que celebrarà el seu congrés, un congrés que es planteja com una refundació, com un procés de rehabilitació d’aquesta peça clau del sobiranisme català que avui és CDC. Com a partit associat, a Reagrupament hi estem participant i hi tindrem un paper tan actiu com sigui possible. Hi som de totes totes, amb voluntat de col·laboració, aportant idees i valors i amb la voluntat de ser la prova que CDC esdevé un nou partit per un nou país, amb nous fonaments, compromisos i objectius. 

Hi serem per garantir que el procés d'independència no perd ni una coma de la pistonada actual. I ens preocupa, en el sentit positiu, que tot plegat sigui ben bé una refundació. Sabeu que la qualitat democràtica és una de les nostres obsessions, per això seguim compromesos amb una transparència financera absoluta dels partits, amb la limitació de mandats, amb la inexistència de duplicitat de càrrecs i tantes altres mesures que volem impulsar allà on Reagrupament tingui oportunitat d’influir.

Amb aquesta voluntat i partint sempre de la nostra base de compromís amb la defensa de la independència, la democràcia i el treball, Reagrupament ha de poder participar molt més íntimament de la nova Convergència participant de la nova entitat que neix. Desitgem que en el procés de primàries posterior al congrés hi hagi moltes opcions per triar i que en surti un equip potent, un equip amb cares noves. Amb gent que no només hagi estat en política tota la vida, amb gent que ara mateix no s’esperi que potser acabarà estant a dalt de tot, fet que significarà que ens trobem davant d’un nou projecte polític engrescador.

La nostra participació en aquest procés inclourà l’aportació també de les tres ponències que aprovarem a la nostra assemblea del 7 de maig. Uns documents en els que alguns de vosaltres ja hi esteu treballant i que parlen de com s’han de conduir aquests últims mesos de procés, de la regeneració democràtica de partits i administracions i de la Constitució Catalana que s’ha d’elaborar en els propers mesos. Us animo a participar en aquestes ponències i a veure’ns i debatre a l’Assemblea de Reagrupament del proper 7 de maig.

4.801 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament