Ni tan sols el carnet jove

Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

Mentre el socialista Miquel Iceta, es vanta de dir que el PSC és la barrera que impedeix la Independència de Catalunya, els seus companys de Madrid continuen fabricant partidaris de l’Estat propi en sèrie. Una notícia que ha passat desapercebuda darrerament es tracta de la negativa d’Espanya a que la Institució de la Generalitat de Catalunya que regula el Carnet Jove formi part de la Institució Europea que aglutina aquests organismes.

Després vindran els nostres polítics quan comenci la campanya electoral, i alguns ens vendran que cal demanar el Concert econòmic, d’altres que el futur és el Federalisme (amb Espanya), i uns tercers, que presentaran una moció per a que Espanya admeti un referèndum per la Independència. Si no han estat capaços d’aconseguir que el Carnet Jove formi part de la Institució europea corresponent, em poden dir si us plau com pensen aconseguir tots aquest objectius?. O bé es tracta només d’enganyar-nos fins a les properes eleccions? Cal tenir la cara molt dura per actuar d’aquesta manera, amb l’únic objectiu d’allargar quatre anys més l’ statu quo.

La independència i la regeneració democràtica són els dos grans objectius que necessita actualment Catalunya per tenir un futur més prometedor. La nostra classe política s’ha oblidat dels interessos dels catalans, Observen amb total passivitat com l’economia catalana es esquilmada, i com cada any el govern espanyol ens espolia 22.000 milions d’euros que no  ens tornaran mai més. Us podeu imaginar tot el que podríem fer amb 60 milions d’euros més diaris? Amb tota seguretat seriem capaços de sortir de la crisi en poc temps. On son Artur Mas, Montilla, Puigcercós... quan es tracta de defensar els nostres interessos?

És evident que la classe dirigent actual ha de ser substituïda per una nova fornada de gent que aposti per la construcció d’un Estat propi que estigui lliure dels vicis en els quals la Generalitat ha caigut. Per començar cal assolir poder real, i per poder-lo tenir no hi ha altra camí que assolir una majoria de diputats suficient que derogui la Constitució espanyola i l’Estatut de Catalunya, i aprovi una nova Constitució: la Constitució de Catalunya. I només després, quan els nostres dirigents hagin dissenyat un Estat nou, i sapiguem amb quines estructures comptarem, serà quan podrem fer un referèndum. No podem demanar a la gent que voti en un plebiscit per la Independència si prèviament els nostres dirigents no ens fan veure quina mena d’Estat construirem si l’assolim.

Reagrupament és una associació, de la qual sóc membre, que treballa amb aquest únic objectiu: promoure una llista electoral amb la millor gent possible que siguin partidaris de la Independència i de la regeneració democràtica, i no  seran possibles la una sense l’altra. Ja que una Generalitat sense poder, reduïda a una mera gestoria on es tramiten les nòmines de metges, mestres i altres funcionaris,... i es paguen factures de farmacèutiques, constructores, ... sense tenir cap mena de poder de decisió, no pot portar a res més que a tenir uns alts càrrecs sense capacitat de decisió política. El poder real resideix a Madrid, i el “Café para Todos”, s’ha convertit ja fa anys en “café para todos menos para los catalanes, ellos que lo paguen”.

Per això, si penseu que a Catalunya ja no li queden moltes oportunitats, quan arribin les properes eleccions a la tardor, busqueu la llista promoguda per Reagrupament, ja que amb uns objectius molt clars i diàfans, volem conduir Catalunya cap a un Estat propi. A la nostra web hi trobareu informació de la Constitució de Catalunya que volem presentar a la seva aprovació pels diputats del Parlament, així com el nostre programa electoral: “Organitzant el nostre futur lliure”.

16.568 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament