Manifestació per la independència

Francesc Aguilar
Francesc Aguilar
Associat a Reagrupament

Cal anar a la manifestació del dia 10 de juliol. És necessari que a la manifestació del dia 10 de juliol 2010 queden molt diferenciades quatre opcions ciutadanes molt clares i distintes, i que els ciutadans sàpiguen triar amb una informació completa:

1) Els que creiem que les eleccions al Parlament de Catalunya han de servir perquè una candidatura transversal compromesa amb la nació catalana declari la independència de Catalunya: "Parlament sobirà. Independència i república catalana", "Pel parlament sobirà que proclami l'estat català" o "Unitat i independència" i animo els associats de Reagrupament a fer que aquest bloc independentista sigui el més nombrós de la manifestació. Que la mani del dia 10 no sigui la mani del seu estatut! Que la mani del dia 10 sigui la mani de la independència de Catalunya!

2) Els que van més enllà amb la PDD: Som una nació. Nosaltres decidim: independència. Independència demanada incansablement pel poble sobirà pels carrers, ciutats europees, consultes i referèndums mentre la classe política es grata els cataplins al Parlament esperant que reunisquen 250.000 o 2.500.000 o 25.000.000 signatures .

3) Els que van sota el lema d'Òmnium: Som una nació. Nosaltres decidim.Podem decidir si volem la casa gran o menuda, el magatzem nuclear o la línia de molt alta tensió, com pintarem el Parlament, si anirem a veure les regates o el torneig Godó en què vindran membres de la família reial, etc.

4) El grup del president de la comunitat, D. José Montilla, que anirà a la mani amb la condició d'anar darrere d'una senyera muda, espantall que fa nosa i només compta per a que molts nacionalistes emprenyats davant la seva presència no aniran a la mani.

10.780 lectures

Comentaris (1)

Els catalans al carrer i els polítics al Parlament
El Montilla i la classe política on tenen que respondre als atacs a Catalunya és al Parlament i al Govern que per això els paguem, i no anar a xafar la guitarra al poble que només es pot expressar en una manifestació al carrer .
POLÍTICS INCOMPETENTS I CORRUPTES, ANEU-VOS A PASTAR FANG!
PER UN PARLAMENT SOBIRÀ QUE DECLARI LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA!
LLIBERTAT I CONSTITUCIÓ CATALANA!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament