Liderar el PDC

Liderar el PDC

Hola a totes i tots.

Afrontem altre cop un repte amb el sentiment de fer allò que toca fer, malgrat la dificultat que comporti. La meva candidatura a la Coordinació General del Partit Demòcrata Català és un desafiament ingent, però necessari.

Al Congrés de constitució del PDC entre tots vàrem aconseguir importants mesures de democràcia interna que, malgrat que el procés de primàries que estem vivint ha demostrat que són clarament insuficients, han representat un pas endavant en la línia que sempre ens ha caracteritzat de radicalitat democràtica.

De la mateixa manera, que el PDC acceptés la no renúncia a la via unilateral com a camí per la consecució de la independència de Catalunya, és un autèntic trencament, un enorme salt endavant per un col·lectiu polític que provenint de Convergència transita amb rapidesa cap a un independentisme sense complexes.

És molt el camí per recórrer encara, però no defallirem. Aquesta és també un clar exponent de la nostra manera de ser: sempre endavant!

Vull agrair-vos la confiança que heu dipositat en mi per aquesta nova empresa d’intentar liderar el PDC. Molts de vosaltres heu fet una feina extraordinària aquests dies, sense la qual hagués estat impossible abordar aquest repte. A l’equip magnífic que han conformat els membres de la candidatura, a l’equip de campanya, als interventors i a tots els qui ens heu acompanyat en actes o ajudant en tantes tasques com ha calgut acomplir aquests dies: moltes gràcies a tots!

Hem fet el que calia i ho hem fet be. Aquesta satisfacció la compartim ja des d’ara. Només em resta per tant animar-vos a participar activament d’aquest nou Partit Demòcrata Català, a votar els càrrecs directius i a fer-lo créixer,estant com està cridat a ser una eina indispensable per a la consecució del nostre objectiu de fer de Catalunya un Estat de dret, independent, democràtic i social.

Gràcies!

4.736 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament