Liderant l'atur juvenil

Cristian López
Cristian López
Associat a Reagrupament

Paraules impactants com les del titular d’aquest article són les que hem de viure dia rere dia per pertànyer a un estat on fer canvis és impossible i on el poble mai té la paraula.

Espanya registra més d’un 44,5% d’atur en menors de 25 anys, liderant la taxa d’atur més elevada en tot el conjunt dels vint-i-set. Queda clar que ara més que mai ens cal impulsar un moviment que arribi al Parlament per tal d’arribar a una majoria que ens permeti la autogestió completa per així poder fer les reformes laborals necessàries per a impulsar un canvi en la nostra societat. Un canvi que afectarà a tothom però sobretot als joves ens donarà més possibilitats de fer vida, alhora que fer créixer el país i beneficiar-nos tots els ciutadans. Soms europeus i per tant cal fixar-nos en els seus models, com el model d’Holanda on la taxa d’atur juvenil no arriba al 5%. Ens calen molts canvis, no només aquest, sinó també lluitar contra el 30% de fracàs escolar que tenim a Catalunya per que amb aquest alt nivell és difícil fer créixer un país, com a conseqüència queda clar que ens cal un estat propi per lluitar contra les mancances que té el país i l’espoli fiscal al qual estem sotmesos any rere any que no ens permeten res més que fer retrocessos molt grans. Només podem fer front amb un estat propi que gestioni des de l’últim cèntim en aquelles polítiques més eficients per fer front als nostres problemes.

Ens cal impulsar aquest moviment democràtic que arribi aquesta tardor al nostre Parlament i faci de veu del poble que està cansat d’una relació amb l’estat que després de 30 anys ha demostrat no funcionar. Després de 30 anys queda clar que mirar cap a Espanya no és la solució i per fer front als nostres problemes ens cal un estat propi que ens permeti autogestionar-nos en tot i fer aquells canvis que siguin necessaris per millorar les nostres mancances i tot allò que no funcioni bé. Cal mirar cap a Europa. Cal donar la veu al poble.

Cristian López Vives

14.635 lectures

Comentaris (5)

molt bona aportació. La campanya d'aquest any ha d'arribar a molta gent que fins ara no han estat massa interessats en politica, i crec que internet sera una eina molt molt important.. Esperem que molts joves pensin com tu i, els que encara no estan massa convençuts, rebin la informació necessaria perque es decideixin.
Primer de tot dir que has escrit un gran article.
I en segon lloc esperem que joves com tu ens representin al Parlament de Catalunya. Siguis tu o no, o siguin altres trobo important que REAGRUPAMENT tingui a joves al Parlament.
Molt bon comentari esperem tinguin en compte en el nou estat català als joves com tu que tenen idees brillants. Sense vosaltres fer un estat seria una quimera impossible!
Genial
Molt bona aportació. La independencia és a tocar. I tu com a jove has fet un gran comentari explicant la importancia dels joves en el projecte independentista. Esperem el nou estat català tingui en compte les teves paraules!
Independència per als joves i el futur
El futur de Catalunya depèn de la juventut i han de ser els gran beneficiats de la independència. Cristian, endavant , tots junts pel nostre futur en llibertat.

Total 5 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament