Les tres palanques: nacional, local, sectorial

Marc Viñolas
Marc Viñolas
Secretari General de Reagrupament

Atraure i retenir persones alhora que les ajudem que gaudeixin mentre treballem junts per la llibertat del nostre país, aquesta és la feina que tenim tots els reagrupats, i aquesta és la feina que ens ha demanat el president Carretero i tota la junta.

Durant aquest mesos, més que trobar fórmules màgiques el que hem fet és fer una mica d’endreça i de reflexió i el resultat han estat unes petites reformes, que sense canviar de casa, sense tocar res del fonamental, sí que l’han deixat llesta i a punt per rebre visites i que s’hi sentin còmodes per arribar, quedar- se i treballar.

La reforma ha consistit en definir millor els espais de la casa, tres espais tres palanques que hem deixat a punt per moure i per fer moure els nostres associats, una és la de l’àmbit nacional, amb el President i la junta al capdavant, la secretaria d’organització, el departament de comunicació i premsa i la seu nacional. L’altra es el món local amb els nostres regidors i el consell municipal fent política en l’àmbit que ens és més proper i finalment l’àmbit sectorial.

Per a molts reagrupats les sectorials van lligades als nostres coneixements professionals o estan relacionades amb inquietuds personals fins i tot per alguns aquella o l’altra sectorial tenen a veure amb aspectes vocacionals, les sectorials és allà on tots tenim més capacitats ja que tant personalment com col·lectivament tenim més coneixement acumulat. Tots aquest actius no els podem deixar perdre cal posar-los a treballar. Les sectorials son una eina fantàstica per que la gent continuï a Reagrupament s’hi quedi i gaudeixi treballant.

Com altres vegades he tingut la fortuna de rebre l’encàrrec de la junta de posar una primera pedra, aquesta vegada ha estat una mica més complicat i més lent perquè no construíem de bell nou, sinó que reconstruíem una realitat que en el seu moment ja havia donat els seus fruits (Organitzant el nostre futur lliure” ) i la vàrem descuidar massa i durant massa temps. Ara arranquem de nou amb unes bases més sòlides, amb els objectius més clars i amb les millors persones al capdavant, Reagrupats amb un compromís i personalitat especial, gràcies Francesc, gràcies Ariadna, gràcies Joan, gràcies Montserrat, gràcies Teresa i Anna, gràcies Ramona, gràcies Enric i gràcies Daniel.

8.121 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament