Les incrongruències dels comuns

Albert Aragonès
Albert Aragonès
VicePresident de Reagrupament

He llegit que, en una entrevista que ha fet l'Ada Colau a la cadena Al-Jazeera, ha deixat anar que, si guanya el sí en el referèndum, no vol dir que es proclami la independència. M'he llegit i rellegit el titular per si no fos que en aquestes dates festives se m'hagi presentat per fi l'esperit sant i m'hagi fet obrir els ulls sobre les veritats de la vida...

Després he recordat que, en l'acte fundacional del seu nou partit, van votar majoritàriament per fer encaixar una república catalana dins la monarquia espanyola.  He començat a veure que tot això no era efecte d'una sobredosi de xocolata en el dia de la mona, sinó que aquesta gent deixa anar veritables barbaritats, bestieses, i es queden tan amples.

Jo crec, personalment, que, si es fa un referèndum amb una pregunta clara del tipus “vol la independència de Catalunya, si o no?”, si guanya el sí serà que la gent vol la independència de Catalunya, no que vol seguir formant part d'aquest estat decrèpit com és l'espanyol.

A mi si, en un restaurant, em demanen si vull arrós o fideuà, demano arrós i em porten fideus, no me’ls menjaré. Exigiré que em portin l'arrós. Per què votar, si després no es fa el que es vota?

Si la Constitución Española que va votar la gent gran hagués sortit que no, s'hauria aplicat igual que si hagués sortit que sí? Realment, tanta demagògia és preocupant, molt preocupant. Més que res perquè, si ara la senyora Colau decideix fer un referèndum o una pseudoconsulta per preguntar si els barcelonins volen el tramvia per la Diagonal, per exemple, o eliminar el parc zoològic, i guanya el no, és capaç de fer que el tramvia vagi per la Diagonal o no eliminar el zoo.

Patètica la postura d'aquesta gent, els comuns amb els d'ICV, que l'únic que fan es buscar la manera de mantenir la mamella, ara que han descobert que dient quatre parides tenen un cert nombre de gent que els vota. Preocupant que hagin col·locat quatre familiars directes com a càrrecs de confiança, cobrant una morterada. Molt preocupant.

Sobretot quan a Barcelona s'estan fent actualment més desnonaments que en la època d'en Trias, i això que la senyora Colau va guanyar les eleccions amb el gran tema dels desnonaments com a cavall de batalla... I preocupant, molt preocupant que demanin regeneració democràtica quan els seus companys de viatge són la gent d'Iniciativa, autèntics dinosaures de la politica catalana.

I aquesta gent la venen com els grans nous valors de la política? Mentides, incongruències, falsedats, manipulació, com a mínim són el seu programa electoral. I el que trobo encara més preocupant és que la majoria independentista pensi que sense aquesta gent no podrem fer la Independència. Molt preocupant.

4.259 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament