La dignitat... en un camió: Vergonya, senyor Trias, vergonya!

La dignitat... en un camió: Vergonya, senyor Trias, vergonya!

En un país normal, dos homes d'edat més que avançada, un de centenari i l'altre nonagenari, dues personalitats que en la seva joventut van lluitar contra el feixisme internacional i contra la seva expressió local, l'espanyolisme. Dues persones que una d'elles va arribar a ser president del Parlament i l'altre un metge tan respectat que fins i tot posen el seu nom a un hospital...

En un país normal, repeteixo, si aquests dos homes, dos homes bons, dues belles persones, se'ls proporcionaria un tracte especial, de respecte, de reconeixement, d'admiració. Això passaria en qualsevol país del món d'això que en diem civilitzat. En qualsevol país democràtic, tret de Catalunya, és clar.

Aquí, les figures del doctor Moisès Broggi, i del president Heribert Barrera, no mereixen cap mena de consideració per part del poder dependentista local, de l'ajuntament que de fa pocs dies encapçala el senyor Xavier Trias.Tant és així que es va negar els permisos per muntar un escenari des d'on aquests dos prohoms, aquests dos patriotes, entre d'altres poguessin adreçar unes paraules a tots els assistents a la manifestació per la independència.

Suposo que el senyor Trias deu considerar els senyors Broggi i Barrera ja com una càrrega passiva. Com a bon convergent si no són peles, són punyetes . I als vells, sobretot si són patriotes catalans que no s'han rendit a Ecspanya, que els mati Déu. Del que es tracta és d'oferir noves glòries a Ecspanya , en ple procés de  zaplanització   de la CAC.

Atès el boicot dels dependentistes de l'Ajuntament de Barcelona, els senyors Broggi i Barrera, i tota la resta d'oradors, van haver de pronunciar les seves paraules des d'un camió rònec, a mitja alçada. Una situació indignant, pròpia d'un país governat per unes elits que s'autodien.

Jo no sé com s'ho van fer els senyors Broggi i Barrera per pujar dalt del camió, donat que no els vaig veure llavors. Aquest post l'escric després d'haver vist les fotos que s'han anat publicant a les xarxes socials i als diferents mitjans d'informació que no practiquen la llei del silenci o de la desinformació . Però sí que sé que el senyor Trias s'ha de disculpar als senyors Broggi i Barrera. Una disculpa sincera, oberta, sense por al que diguin els ecspanyols. Tindrà el que cal tenir per fer-ho, senyor Trias? Només si ho fa demostrarà ni que sigui una mica de la dignitat que aquestes dues persones han guanyat al llarg de la seva vida de servei a Catalunya. Es disculparà, batlle Trias?

7.016 lectures

Comentaris (3)

La Dignitat
Dignitat, paraula en dessús per molts polítics no els importa res, lo que si importa son els vots en el moment de la consulta i dresprés a viure que son dos dies, i qui tingui pressa que corri, malauradament passaran anys, pasaren segles i sempre serà viure a costa dels altres, la ambició humana no te fre.
totalment d'acord
"Però sí que sé que el senyor Trias s'ha de disculpar als senyors Broggi i Barrera. Una disculpa sincera, oberta, sense por al que diguin els espanyols. Tindrà el que cal tenir per fer-ho, senyor Trias? Només si ho fa demostrarà ni que sigui una mica de la dignitat que aquestes dues persones han guanyat al llarg de la seva vida de servei a Catalunya. Es disculparà, batlle Trias?"

Totalment d'acord.
El que cal que tingui és dignitat.
Si no es disculpa...és evident la resposta.
La dignitat
Indiferncia....manca de respecte.....o be el nou Batlle de Barcelona no es troba ubicat en el nou càrrec amb tot el que representen actes com aquest, el sr. Trias declarat obertament a favor de L'Independencia....com altres Convergents de pa sucat amb oli no queda amb el FET reflectit amb TOTS ELS RESPECTES QUE MEREIXEN el ex-President del Parlament i el Metge mes ILUSTRE i HISTORIC de la nostre estimada Catalunya.

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament