I, malgrat tot, ho tornarem a fer

Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Els catalans som cridats a participar en unes eleccions el proper dia 21 de desembre per triar quins han de ser els nostres representants al proper Parlament  de Catalunya. Els independentistes sabem que són unes eleccions convocades per un president de l'estat, que no ens representa,  i en unes condicions allunyades d'aquelles que són pròpies d'una democràcia. Els nostres líders polítics, els membres del nostre govern legítim,  a la presó. a l'exili o en llibertat vigilada. La Generalitat intervinguda, els mitjans de comunicació amb l'espasa de Dàmocles de denúncies i més denúncies... Cada vegada l'estat espanyol s'assembla més a Túrquia i menys als països nòrdics. En una situació com aquesta, l'impuls et portaria a  no participar, com a protesta, però és tant, tant el que ens hi juguem que, malgrat tot, tornarem a anar a votar.

I votarem més convençuts que mai per poder assolir un país lliure d'acord amb la voluntat majoritària dels seus ciutadans i ciutadanes. L'aplicació del 155 i les consignes repetides una i mil vegades pels partits unionistes i pels mitjans que els són afins i dutes a terme amb el suport econòmic i mediàtic de tot un sector de la societat que dóna mostres d'enyorar temps passats predemocràtics on el soroll dels sabres ofegava les veus discrepants i el pensament únic campava sense cap impediment sota l'amenaça de presó, tortura i exili a tots aquells que gosaven plantejar la necessitat de canvis i d'establir un nou ordre democràtic per acabar amb la dictadura.

Els independentistes ho hem de tornar a fer. Hem de guanyar i aquesta vegada hem de guanyar en escons i en vots, Seria una tragèdia que la senyora Arrimades que, segons les enquestes, sembla que és la que està més ben posicionada,  guanyés les eleccions, encara que no pogués governar Catalunya. Això voldria dir que el discurs de l'adoctrinament en les escoles i la necessitat de canviar els sistema educatiu del qual ens hem dotat per consens tots els catalans, hauria guanyat. No podríem fer política exterior, no podríem decidir com fem front a les necessitats d'aquells que més ho necessiten. En una paraula: continuaríem essent súbdits, que és com ens volen.

Arribem al dia 21. Votem amb la mateixa determinació de sempre. Ja que no hem sigut capaços de superar els interessos partidistes per fer una llista única de país, a la vista dels resultats, decidim allò que sigui millor per als nostres objectius nacionals. El dia 22 i els que seguiran seran complicats. Malauradament cada vegada entenem menys segons quines actuacions de la justícia i aquest fet ens crea un sentiment d'indefensió... Només junts podrem resistir i guanyar.

Catalans, Catalunya.

4.379 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament