Hem d'anar-hi

Jordi Roig
Jordi Roig
Associat a Reagrupament

Els independentistes som demòcrates, per tant hem de donar exemple de respecte pels que pensen diferent. El que hem de fer és aconseguir que la nostra opció sigui majoritària, i per això hem de donar-la a conèixer d'una manera clara i diferenciada. Per tant no és desertant del camp de joc, on es desenvolupa l'acció, que ho farem. Semblem una colla de hamletians: “ser o no ser”.

Evidentment que som i, per tant, a la manifestació hem de ser-hi perquè, els que no ho són, no la puguin capitalitzar. Com voleu recollir vots a les properes eleccions si en una ocasió tan important ens fem l'orni? Algú es pot pensar que si no hi anem, amb totes les ensenyes desplegades i fent acte de presència potent i inequívoc amb en Carretero i tota la cúpula al davant, els votants indecisos i nouvinguts a l’ independentisme sabran fer tot el llarg i feixuc raonament que porta a la negativa? Tu, jo i quasi tots els reagrupats som capaços d'entendre tota aquesta masturbació mental, però necessitem vots i els hem de aconseguir de tots aquells que cerquen senyals per a cecs.

El que si que hem de fer és posar-nos en marxa ja, i donar consignes per encapçalar la vertadera manifestació: la de la independència. Com? Pancarta tan gran com sigui possible amb un sol mot: independència i convidant a tots els que desitgen el mateix a posar-s'hi al darrera junt a nosaltres. Hem de sortir de l’excés de reflexió que ens afebleix i ens dispersa i anar d’una vegada de cara a barraca, és a dir, a guanyar tots els indecisos i poc donats a les reflexions excessives, a guanyar les eleccions. Els que us negueu a anar-hi, esteu fent un flac favor a la campanya electoral ja que aquest altaveu i aquestes imatges valen milions. Sols els molt "iniciats" en els misteris de la "alta puresa política" us entendran, i quants creieu que són? Volem entrar al parlament amb força o ser uns més dels molts que somnien en grans glòries mentre no es mengen ni una engruna? O, encara pitjor, hi amaguen la mandra o la manca de confiança en si mateixos.

9.916 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament