Fem que el 2014 sigui l’any de l'alliberament

Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Cal dedicar totes les energies a construir l’alternativa per al 2014. Catalunya mai no podrà sortir de la crisi perquè tots els instruments per fer-ho els té Espanya. Cap possibilitat per construir país. Espanya tomba cada una de les insígnies catalanes (ambaixades, caixes, aeroports, trens, aviació, corredor del Mediterrani, magatzem radioactiu, etc.). Si arribem al final del 2013 sense alternativa als unionistes, no mereixerem liderar cap opció política i caldrà fer una aposta nova i regeneradora. Sàbia nova amb vells anhels. Ja hem situat l’espoli a nivell de carrer, ja som majoria -segons enquestes i manifestacions- els que votarien sí a la independència, ara toca fer EL PAS SEGÜENT: Viure com un català i europeu.

No comprar cap mitjà escrit o visual que no ho faci en català. No comprar cap producte que faci boicot a Catalunya. Consumirem, preferentment, productes de la terra i de denominació d’origen catalans. No entrarem a cap lloc públic on la retolació no contempli el català. Demanarem sempre el llibre de reclamacions i ho farem constar si, per motiu de parlar la nostra llengua, no fóssim atesos. Quan viatgem a l’estranger, tot i portar passaport espanyol, explicarem que som un país diferent. Manifestarem, quan puguem i on puguem, que nosaltres som catalans i que tenim tot el dret a la nostra autodeterminació i a decidir el nostre futur com a poble. Farem campanya permanent en favor de la independència de Catalunya i el dia de les eleccions al Parlament català només votarem l’opció o opcions que incloguin la independència en el seu programa electoral. I, finalment, no participarem ni directament ni indirecta en organismes, associacions o plataformes que promoguin la unitat d’Espanya. Si fem tot això, el 2014 pot ser l’any del nostre alliberament com a poble. De nosaltres depèn.

10.988 lectures

Comentaris (2)

Si senyor, tens tota la raó
Clar i català. Molt bé Boi.
Tens tota la raó Boi. El teu missatge hauria d'arribar a tots els catalans.
Com a consumidor, fa un cert temps que practico tot això que dius. El poder del consumidor és un dels pocs que ens queden. Fem-lo servir. Al principi et sents molt incòmode per que no és fàcil trobar sempre productes catalans, però, ja que els polítics estan disposats a deixar-se enganyar un cop més, cal que actuem els ciutadans. Creieu-me, només que hi hagi un 5% de consumidors que modifiquin els seus hàbits, les empreses no tindràn més remei que adaptar-se. Quan consumiu, penseu que ja hi ha 775.000 aturats a Catalunya. Per què hauríem de comprar productes espanyols???

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament