Estic il·lusionat

Josep R. Soldevila
Josep-Ramon Soldevila
Associat a Reagrupament i regidor a l'Ajuntament de Vic

Estic il·lusionat. Fa un any llarg que estic a l'Equip de govern de l'Ajuntament de Vic. Fins a aquell moment, no havia tingut mai cap experiència com a regidor. Però crec que la cosa va bé. I per què ho dic això? Doncs perquè l'Alcaldessa m'ha demanat que, a més de portar les regidories de Medi Ambient i de Món Rural, ampliï la meva dedicació i que assumeixi més responsabilitats. Això deu voler dir que no ho faig tan malament. Si algú, com l'Alcaldessa, em demana que faci aquest pas, deu ser perquè la feina que he estat fent fins ara ha estat ben rebuda.

A més, em reconforta que, a mi, que sóc de Reagrupament, m'hagin atorgat les regidories de Ciutadania i Igualtat i, a més, la de Recursos Humans. Aquest fet permet que desenvolupi els meus ideals i aprenentatges assolits durant tot aquest temps al nostre partit, per arribar a una societat més demòcrata, que, recordeu, és un dels tres peus principals del nostre full de ruta: llibertat, democràcia i treball.

La regidoria d'igualtat engloba moltes de les competències que jo identifico dintre de l'expressió "democràcia". Per exemple, la sensibilització per a la igualtat de gènere, la lluita contra la violència masclista, garantir les mateixes oportunitats als nostres ciutadans, sigui quina sigui la seva creença religiosa, ideologia política, raça, classe social o provinença geogràfica. També inclou tot allò referent a participació ciutadana, parlo tant de pressupostos participatius com d'altres aspectes més quotidians, que afecten el dia a dia de la ciutadania i que convé que ells, els vigatans,hi puguin dir la seva.

I la regidoria de Ciutadania també em permet conèixer i treballar, amb un entramat d'entitats ciutadanes de tot tipus (culturals, esportives, socials, etc.), totes les quals sense ànim de lucre, que vetllen per interessos més particulars de gent diversa, però que afecten i milloren el funcionament de la ciutat.

Ja ho veieu: hi ha molts projectes engegats. Hi ha molta feina a fer. Espero estar a l'alçada.

4.443 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament