Espanya vol ser un Imperi; Catalunya, una Nació

Alfons Jorro
Alfons Jorro
Associat a Reagrupament

Al llarg de la història el poble espanyol sempre ha estat o ha lluitat per ser un Imperi. Recordo de petit, aquella "Historia de España " que ensenyaven a l'escola als anys cinquanta i que només ens parlava de conquestes, guerres, descobriments, "nunca se ponía el sol en el imperio español ". Anys després em va quedar demostrat que la gran majoria del que em deien era mentida, o estava manipulat.

Per contra, el poble català sempre s'ha caracteritzat per ser dialogant, treballador, comerciant, estalviador, emprenedor..... i ha lluitat sempre per la seva Independència.

No trobem estrany, doncs, que al no tenir colònies fora del territori peninsular, Espanya es dediqui a allò que ha fet sempre: Espoliar i saquejar els territoris conquerits, ara dins de la península. Durant els períodes de dictadura, ho feien a sang i foc, en temps de democràcia, aplicant "l'estatutet" de torn el més restrictivament possible i, si de cas fallés, sempre els queda el recurs del Tribunal Constitucional.

Així les coses, està clar que després de 32 anys de democràcia constitucional espanyola, res no convida a pensar que, si no fotem una bona etzibada, res canviï els pròxims 32 anys. És el moment oportú, si sabem anar units, d'assolir la independència de Catalunya. No cal tenir por, avui vivim en un món globalitzat i tant la Europa Comunitària com la comunitat internacional no permetran mai una sortida de to bèl·lica dels nostres veïns peninsulars.

Aquesta tardor tenim eleccions al Parlament de Catalunya, si els ciutadans del País volem, podem donar un pas definitiu per aconseguir la nostra llibertat. No serà fàcil, doncs a part de lluitar amb els adversaris d'Espanya que posaran tots els arguments (reals o ficticis) que els passi per la imaginació, també tindrem els "enemics" amb disfressa de catalans de tota la vida, que seran els que faran servir les armes mes inversemblants; intentant silenciar amb tots els mitjans habituals (control de premsa, ràdio i tv) per fer veure que no existim els que no acceptem la situació actual.

Reagrupament és una associació política sense adversaris, no som d'esquerres ni de dretes, sols perseguim una candidatura el més àmplia i transversal possible on estigui garantida la Independència i la regeneració  democràtica, que declari unilateralment la Independència de Catalunya, una vegada siguem independents, Reagrupament es dissoldrà per donar pas a la Constitució de Catalunya que ens torni la dignitat i la sobirania com a Poble.

L'únic que pot fer fracassar la Independència de Catalunya és la nostra tradicional desunió. Per una vegada, hem d'oblidar les nostres diferències i les dosis de individualisme de cadascú de nosaltres i, fins que no assolim la total sobirania, remar ben fort TOTS en la mateixa direcció sense personalismes i amb tota la generositat que l'objectiu requereix. Una vegada assolit l’objectiu comú, ja retrobarem les baralles polítiques de cada dia... però lliures!!! 

Encara no ets de Reagrupament??....ja trigues!!

8.060 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament