Encetem una nova etapa

Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

La gent de Reagrupament hem volgut i volem participar en una candidatura que ens porti la veu dels independentistes al Parlament espanyol, seguint la tradició de l’independentisme català iniciada per insignes noms del S XX com el nostre gran referent Francesc Macià.  Sabem que a Madrid, la història així ens ho demostra, no es pot anar a negociar res. Els últims 30 anys d’autonomisme demostren que als catalans només ens hi volen per pagar la festa, amb un espoli fiscal salvatge que és un fenomen únic del món occidental, i una falta de respecte evident per la nostra llengua i la nostra cultura.

Deixant ben palès aquest fet, sabem que a Madrid, com diu el cap de llista de la coalició per la demarcació de Barcelona, Alfred Bosch, només hi podem anar a fer una cosa: anar arreglant els papers del divorci, aquest és l’esperit de la coalició entre Rcat, Erc i Catalunya Sí. Com demostra les últimes accions del govern de la Generalitat actual, Catalunya fa aigües, i si fos una empresa ja hauria entrat en concurs de creditors, per culpa de regalar 22 mil milions d’euros anuals a Espanya per a que ho rebenti en AVE’s, subvencions absolutament ineficients, autovies gratuïtes amb molt menys trànsit que la carretera que ens porta de Tarragona a Valls, i un llarg etcètera... mentre l’economia catalana pateix penúries i no pot ni comptar amb una infraestructura vital per la seva supervivència, com és el corredor mediterrani de mercaderies. Bé, ara estem en període electoral, i potser sentiu algun partit espanyol que promet el corredor, però com sempre serà mentida.

Només cal fer una ullada al llibre de Germà Bel intitulat, “Espanya capital París”, per veure que estan abocant els nostres diners a un model esgotat que només perpetuarà la nostra misèria, obligant-nos a viure d’esquena a Europa, on hi trobarem el nostre futur de prosperitat. Nosaltres, no estem per aprovar pressupostos i lleis que perpetuïn a Catalunya com un país de segona, situant-lo a la cua del rànquing de comunitats autònomes espanyoles, tot i representar el 20% del PIB estatal.

En definitiva, nosaltres volem anar a Madrid, a dir que només hi volem tornar algun dia per fer turisme o negocis, perquè la nostra capital a més de Barcelona ha de ser Brussel·les, perquè només així, els nostres fills tindran la prosperitat que es mereixen, i agafar l’estel de la Independència que oneja a la nostra bandera de lluita per portar-lo i situar-nos com un estel més de la bandera europea en un context d’una futura Catalunya lliure i democràtica.

13.863 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament