Els millors actuen com els pitjors

Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Darrera notícia del Govern de la Generalitat (a partir d’ara i en tots els meus escrits “de la colònia”): es posen a la venda 28 edificis propietat de Catalunya per obtenir, segons la darrera taxació, l’import de 550 milions d’euros.

Tothom hores d’ara sap que és el moment pitjor per a vendre actius immobiliaris, així ho indica la crisi del totxo i, tot i així, aquest govern continua entestat en fer la feina bruta de l’Estat espanyol, ara, a més de l’espoli que patim, ens volen empobrir indirectament venent-se el patrimoni de tots els catalans.

Un ho podria entendre si fóssim un Estat confederal, on tothom hi posés el coll per sortir de la crisi, però que potser els de Madrid es venen els grans edificis on hi ha els ministeris que a dia d’avui no tenen competències? O sense anar més lluny, per què Catalunya retalla una mitjana del 10 % dels pressupostos i la resta no?  

Però tenim encara una noticia més esfereïdora, publicada a Nació Digital; Benestar Social paga cada mes 435.810 euros de lloguer per la seu, que multiplicat per dotze fan 5.229720 euros anyalment, i ho paguen des del 1993. Els que cobren són una empresa, “Portico del Mar S.A.”, a la qual per decisió del Port de Barcelona, controlat per l’Estat espanyol, se li atorga a l’any 1989 la seva rehabilitació i el seu ús per un període de 30 anys, negoci rodó, caldrà esbrinar per a qui.

La pregunta que escau és per què aquesta ubicació, més pròpia d’un hotel que no pas d’uns serveis sense serveis? Això sí amb una vista excel·lent al port. L’altra pregunta que molt ens temem que no tindrà resposta és la següent; cap edifici dels que volen vendre reuneix les condicions per posar-hi uns arxius, una administració, i fins i tot la conselleria?

Senyors de CiU, vostès parlen d’un govern dels millors, però tot apunta que sereu els millors a retallar i desmuntar el patrimoni de Catalunya, això sí, mentrestant els espanyols contents, poden continuar fent trens mai rendibles i aeroports sense avions.

9.667 lectures

Comentaris (2)

Malbaratament dels recursos públics
Jordi estic amb tu, en Boi es un crac, dóna gust llegir uns escrits tan interessants.
A l´Argentina en diuen " Empresas de Palacio " tots aquells negocis lligats al poder i a l´administració.
Em sembla una gran idea que Rcat fes una política pròpia de denuncia de tots aquets fets.
Les raons de l´existencia de Rcat son l´independència i també la regeneració democratica, M´encanta quan la Rut ho explica tan bé. Rcat s´ha de donar a conèixer per buscar l´eficiència a més de l´independència.
Boi ets un cark!
Llegir intel·ligència sempre ve de gust. Perquè Rcat no empren una política pròpia de denuncia, agosarada i constant, de totes les bestieses que es fan tant al govern de Catalunya com, no cal ni dir-ho, al del maleït estat espanyol dels nostres pecats? Pot ser un govern en paral·lel, on tinguem especialistes en cada conselleria?
Jordi Roig

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament