Eleccions 21D

Pilar Altarriba
Pilar Altarriba
Associada a Reagrupament

Les eleccions del proper 21-D són, per al govern espanyol, un pas endavant per poder legitimar, davant l’opinió internacional, l’escalada de violència que van representar les seves càrregues policials sobre gent indefensa que l’ 1-Oct volien votar en el referèndum d’independència. 

Aquestes eleccions del 21-des, que no han estat convocades pel Govern legítim de la Generalitat, amb el nostre president Puigdemont en cap, sinó que han estat convocades pel Sr. M. Rajoy, pressionat per la Comunitat Europea, són una trampa per a la democràcia. El Govern de PP utilitza tots els recursos fraudulents de què disposa l’Estat, per guanyar-les. Targes del cens falses, cens alterat, recompte del centre de dades trucat, etc. I no parlem de la campanya ignominiosa que porten a terme.

Per al govern de Rajoy, la paraula democràcia no és més que una paraula buida de contingut. La fan servir a tothora perquè la gent espanyolista se la cregui i, sense anar més enllà, fan que els seus votants els segueixin com a xais. Una cosa semblant fan els líders de Ciutadans ( C’s), mentides rere mentides, tantes que ni ells se les creuen, però tant els fa, que els catalans pro espanyols, s’ho empassen tot.

Amb els nostres dirigents a l’exili o a la presó, aquestes eleccions seran una altra vegada de cara o creu. Tanmateix, la seva tàctica de posar la por al cos dient que imputaran a tots els responsables que van contribuir a dissenyar les estructures d’Estat per a la República Catalana, noms trobats en uns papers sense firmar i possiblement inventats, ens fan dir allò de NO TENIM POR.

El bloc independentista ha de guanyar el constitucionalista i per majoria. Però tenim alguns handicaps . Esquerra Republicana, descaradament, opta per fer president Oriol Junqueras, o a  Marta Rovira, perquè creuen que, segons les enquestes, seran la llista més votada. I, si així fos, com quedaria Carles Puigdemont, President legítim a l’exili, enfront d’un president que surti guanyador il·legítim del 21-D ?

El millor hauria estat una llista unitària, on tota la gent independentista se sentís reflectida, on treballéssim tots els partits colze a colze per arribar a la fita anhelada. Però les sensibilitats del poble català van per altres bandes. Potser la barreja de gent vinguda durant segles d’altres terres ens ha fet ésser d’aquesta manera, una mica interessats; potser la dinàmica de la política fa aquestes coses, que els partits escombrin cap a casa seva, no prioritzant el país... Però no perdem de vista que tenim el nostre país intervingut , que la Generalitat està buida de continguts , que volen liquidar qualsevol vestigi de la nostra nacionalitat, fins a deixar-la tota en mans del govern central, per poder anul·lar tant l’economia, l’escola catalana, com TV3, els mitjans de comunicació, els Mossos d’Esquadra, etc.

Amb el president i els consellers a l’exili, amb el vicepresident, un conseller i els Jordis a la presó, què volen aquesta gent, sinó aniquilar-nos?

Tot i així, nosaltres guanyarem la partida final. En aquest Referèndum, la majoria votarem independència, no pot ser d’altra manera; la incògnita és què passarà el dia 22.

4.790 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament