El President Puigdemont

Albert Aragonès
Albert Aragonès
VicePresident de Reagrupament

Sí, Carles Puigdemont i Casamajó, 130è president de la Generalitat de Catalunya, nascut a Amer el 1962, exalcalde de Girona, serà el president que ens durà a la llibertat. Encara recordo el Consell Nacional de Convergència que es va fer el dissabte 9 de gener de 2016 a Bellaterra, on va ser el protagonista inesperat, ja que l'endemà seria proclamat president, en lloc de n'Artur Mas, vetat per la CUP.

Aquest fill de pastisser, amic del nostre exregidor a l'ajuntament de Girona, en Carles Bonaventura, treballaven plegats a El Punt , ha sorprés a tots els que no el coneixíem directament. Perquè els que el coneixien ja sabien del seu tarannà. Molts el titllen d'anar a la seva, de no obeir consignes marcades per altres. Però si aquest anar a la seva és dur-nos a la independència, Reagrupament estarà al seu costat.

Igual que vam fer costat al president Mas quan va veure que la majoria dels catalans volien la llibertat i es va atrevir a fer-los cas. Llavors, Reagrupament va ser al seu costat. Tot Reagrupament? No: la majoria.

Cada cop que hem donat suport a l'antiga Convergència i ara al PDeCAT, hi ha hagut gent que ha preferit agafar un altre camí. No ho entenc. Vam apostar per donar suport a un president Mas que va decidir, i va veure clar, que el clam dels catalans era la Independència. Tard i massa a poc a poc per els reagrupats.

Ja fa temps que vam veure quin era el camí a seguir. A tall d'anècdota, per exemple, recordo trobar-me amb en Pep Guardiola: Duia la seva filla petita a la guarderia al costat de l'escola de la Marta. Vaig convidar-lo al gran acte que vam fer al Col·legi Major Sant Jordi de Sarrià, el 25 de novembre de 2009, i va dir-me amb sornegueria, que tingueu molta sort, com dient, això de la Independència és de quatre somiatruites. Sense comentaris.... En aquell acte, que recordi ara, van venir n'Heribert Barrera, el Dr. Broggi, en Salvador Cardús, en Miquel Calçada, entre altre molta gent. Vam omplir, amb més de dues-centes persones, l'Auditori. Ara en Guardiola és el més independentista de tots...

Els reagrupats només existim per aconseguir una meta. Érem molts, i ara, els que quedem, que en cap moment hem canviat els nostres objectius des que ens vam associar, que son els mateixos objectius amb els quals es va fundar Reagrupament, seguirem lluitant i seguirem anant amb qui sigui, sí, amb qui sigui, per arribar a l'objectiu final.

No cal que us recordi amb qui hem anat, amb encert o no, cert, però sempre amb la mateixa fita en el punt de mira. I, si el president Puigdemont necessita una tropa que li doni suport i l'acompanyi, els reagrupats serem al seu costat. És la nostre raó de ser. Per fer el que volem fer cal tenir-los ben posats i, encara que semblava al començament que el president Puigdemont podria fer de titella, ha demostrat que els té ben posats i que l’elecció que va fer el president Mas era la correcta.

President Puigdemont, els associtas a Reagrupament, amb el seu president al capdavant, estem al teu costat i lluitarem amb tu i et coadjuvarem perquè ens duguis a la llibertat.

6.359 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament