El mundial no els dóna la raó

Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

El partit entre Catalunya i Espanya continua obert i a les eleccions de la tardor els independentistes el guanyarem
Espanya va guanyar el mundial de futbol. Un desastre, però què hi farem. Agafem-nos-ho com una catàstrofe natural, com un petit terratrèmol o unes inundacions: de tant en tant n'hi ha, però els països forts se'n refan. Retiren la runa, netegen la brutícia i tiren endavant. Ja sabem que a uns quants espavilats amb tribuna pública això els servirà per aigualir l'enorme clam a favor de la independència del 10 -J; ja sabem que aquests i d'altres voldran fer-nos creure que el milió i mig de catalans de l'altre dia no són res comparats amb aquesta penya que embolcallada amb la rojigualda, amb cara de mala llet i esperit de revenja va sortir al carrer per proferir crits contra Catalunya i cremar senyeres; ja sabem que els despistats que viuen a Catalunya sempre s'identifiquen amb el guanyador i que quan hi ha una pilota pel mig és molt millor que el guanyador sigui el Barça i la senyera que no pas la roja i la bandera de l'imperi… però bé, sobreviurem; al cap i a la fi, quan Turquia celebra alguna cosa m'imagino que milers de turcs –i algun alemany– també surten als carrers d'Alemanya a desfogar-se i no pas per això Alemanya deixa de ser Alemanya.
Haver guanyat el mundial no els dóna la raó. Un país no es fa amb gols, xuts i crits d' “Espanya, Espanya…” Ni als militars argentins els van servir els gols de Kempes i un mundial per salvar la dictadura ni a Franco li va servir un Madrid que ho guanyava tot per fer que els catalans deixessin de ser del Barça. Igual que Espanya sobreviu gràcies als diners i el treball dels catalans, la seva selección ha conquerit el mundial gràcies a la vàlua d'un munt de jugadors catalans o formats en equips catalans, una majoria dels quals, en el cas que Catalunya tingués seleccions –un dret que Espanya veta–, vestirien la samarreta catalana. I això té un nom: parasitisme. Per tant, poden haver guanyat un mundial, però l'endemà Espanya continuava robant cada dia a Catalunya 60 milions d'euros, posant traves a la nostra llengua i al nostre desenvolupament nacional. Els problemes dels catalans persisteixen i això no s'arregla amb un gol d'Iniesta. El partit entre Catalunya i Espanya continua i a les eleccions de la tardor els independentistes el guanyarem.

8.807 lectures

Comentaris (2)

'polaco el que no vote...'
Deu ser molt trist viure a Catalunya, probablement haver nascut a Catalunya, veure guanyar el mundial de futbol a la fúria amb l'espina dorsal del Barça de Guardiola, amb l'ADN de Johan Cruyff, jugant per tant com el Barça... un sistema de joc d'altra banda vexat, ridiculitzat i humiliat al país dels Madriles, i seria interessant saber quins partits polítics estan com a part interessada 'subvencionant' aquests accions ultres. No saben guanyar ni perdre, però és que a més a més estan totalment esquizofrènics.
SOLS , NO XUTAN
Tot això gracies al mundial : els portuguesos,holandesos ,xilens ect , s´han sentit com els catalans ¡¡ robats ¡¡, la federació a pagar un munt de primes,els clubs a apujar les fixa's dels jugadors, els diaris internacional a dir que s´ha guanyat gracies a Catalunya , el mon Sencer a saber del problema Català. En resum , els estem traspassant la PILOTA.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament