El miracle dels pans i els peixos

Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

En un entorn dominat per una profunda crisi, on totes els veus dels experts en economia, fins i tot dels més optimistes, diuen que costarà molt sortir-ne. Mentre les empreses estan patint una greu restricció del crèdit, els funcionaris han vist que el seu sou ha estat reduït, molts assalariats han perdut el seu lloc de treball i molts empresaris han perdut el seu negoci. Mentre els ajuntaments no poden pagar els seus proveïdors que han d’aguantar factures sense cobrar fins més enllà d’un any. Mentrela Generalitat té el deute absolutament desbocat i han d’emetre uns bons que ningú vol comprar...

Com per art de màgia, com si fos aquell episodi de l’evangeli on Jesucrist multiplicava pans i peixos per alimentar els afamats, doncs, resulta que han avançat als partits polítics 2 milions d’euros que no els corresponien fins després de les eleccions. Però com que els bancs no els donaven crèdits, doncs, s’ho han fet venir bé per comptar amb els diners necessaris. Res de nou, doncs, a l’horitzó, els polítics s’han posat a repartir diners i n’han sortit beneficiats, els polítics, qui si no? Al lector espavilat com és, no se li escaparà que aquests diners són per pagar la campanya electoral.

En aquest cas, fins i tot l’oposició no ha “piulat”, evidentment que no, ja que CiU  ha estat la més beneficiada per aquesta prebenda completament immoral. Artur Mas,com sempre, calla quan el mal govern del tripartit, també el beneficia a ell. O potser deu pensar que ja ho pagarem amb el flamant “concert econòmic” que ell ens ha promès aconseguir per Catalunya. Realment, cal que els partits rebin aquests dos milions d’euros, perquè ens acabin bombardejant amb falsedats com el “concert econòmic impossible”, “el federalisme sense ningú que es vulgui federar”, o “el referèndum que mai ens permetran”?

Almenys a Reagrupament prometem la Declaració Unilateral d’Independència, que encara que sigui difícil és molt més factible que les altres tres, ja que només depèn delspropis catalans; per a les altres, cal demanar permís a Madrid. Doncs, bé, tota aquesta dinàmica és la que volem canviar a Reagrupament. Per començar, hem fet una campanya, on el zero serà el nostre objectiu, car dèficit zero és el que volem tenir després de les eleccions. No hem demanat ni demanarem cap crèdit, perquè sabem que, després, això suposa que estàs sotmès a la voluntat del creditor i, per tant, no quedes amb les mans lliures per poder fer política.

El nostre finançament, vindrà, únicament i exclusivament de les donacions, en forma d’una sèrie de cupons a 10 € on hi ha uns sortejos simbòlics. I els diners que aconseguirem recaptar seran els diners que gastarem per campanya i ni un euro més. I aquesta és només una de les mesures de regeneració democràtica que volem impulsar un cop estiguem al Parlament. La Independència i la regeneració democràtica són els dos grans eixos del nostre programa polític. Només cal que veiem els currículums dels nostres candidats i veureu que no són “professionals” de la política, sinó que són professionals que volen fer política per poder construir un Estat català lliure dins la Unió europea, i una democràcia de la que ens puguem sentir més orgullosos en el futur.

14.950 lectures

Comentaris (2)

Prou mentides.
Regeneració política ja !!!! votar independència.
Això és corrupció
Els polítics amb els nostres impostos s'adelantan a si mateixos uns diners per fer campanya per guanyar i amb els que les toca (també dels nostros impostos) tornar-los. No hi ha tribunals que puguin parar aquesta corrupció?

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament