El 20D toca votar

President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Aquest proper diumenge 20 de desembre caldrà altre cop anar a votar. És cert que genera desgana, però serà imperatiu anar-hi, perquè sempre que hi hagi una oportunitat caldrà seguir anant a votar “Sí a la independència”.

Cap resultat electoral és gratuït. Abans de començar aquesta campanya el “desafío secesionista ” era el tema principal de totes les declaracions, converses i debats polítics. Fa uns dies però que sembla existir el pacte de no parlar-ne, de no provocar el vot a Catalunya, de no motivar els independentistes a anar a votar el 20D. Precisament això és el que volen. Precisament això és el que no cal fer.

El 20D és una nova oportunitat de dir-los que volem democràcia, que volem  llibertat, que volem dignitat, que som una nació i que exercirem el nostre dret a decidir com qualsevol altra nació del món. És una nova oportunitat de dir-los que no podran amb nosaltres.

En aquestes eleccions Reagrupament  forma part de la coalició DEMOCRÀCIA I LLIBERTAT  junt amb Convergència i Demòcrates de Catalunya. Amb aquesta coalició hem volgut mostrar el nostre suport al president Mas, al procés que segueix el país i a la majoria independentista del Parlament de Catalunya.

Vull animar-vos a anar a votar a aquest diumenge, serà un dia important. El dia després serem on érem, amb tot en contra. No ens mostrem dubtosos ara que hi som tant a prop.

Salut i llibertat!

4.806 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament