Déjà vu

"Ha començat una història que sembla l’enèsima reedició de l’actuació dels partits amb representació al Parlament de Catalunya i, de manera molt especial, un déjà vu d’allò que es va veure i viure en el recorregut de l’aprovació de l’Estatut"
Joan Carretero
Joan Carretero
ExPresident de Reagrupament

Després d’unes eleccions on el president de la Generalitat es va comprometre, si tenia el suport de la ciutadania, a portar la nostra nació cap a la llibertat i l’estat propi, els resultats el van afeblir de manera notable i li impedeixen liderar com hagués estat desitjable un procés complex que exigeix intel·ligència, força, determinació, prudència i coratge.

Tanmateix, els resultats permetien albirar la possibilitat d’una aliança ferma dels qui en les eleccions es comprometien a treballar per aconseguir l’estat propi. No ha estat així i ERC ha prioritzat els seus interessos partidistes, legítims sense cap mena de dubte, i ha triat ser alhora oposició i «suport» al govern.

Ara ha començat una història que sembla l’enèsima reedició de l’actuació dels partits amb representació al Parlament de Catalunya i, de manera molt especial, un déjà vu d’allò que es va veure i viure en el recorregut de l’aprovació de l’Estatut.

Aquests partits catalans només estan amoïnats per les repercussions mediàtiques i, per tant, electorals d’allò que van transmetent i filtrant a l’opinió pública i tots els seus moviments cerquen, en exclusiva, la rendibilitat electoral a curt termini i, alhora, arraconar els partits rivals.

Em vull equivocar de manera absoluta, però veient els inicis del recorregut de la «declaració de sobirania» tinc la certesa que tot plegat acabarà en una situació de derrota pels qui volem una Catalunya independent, i la crisi econòmica i la frustració política portaran Catalunya a una situació de decadència de molt difícil recuperar. Em vull equivocar!

6.948 lectures

Comentaris (1)

Doncs tinguem fe
Com que perfecte no hi ha ningú, tard o d'hora en Carretero s'ha d'equivocar. Així que tinguem fe en que aquesta és l'ocasió :-))))))))))))))

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament