Arriba el moment de la veritat

Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

Doncs sí, arriba el moment de la veritat. Aquell moment que portem tant de temps esperant. Els propers mesos seran importantíssims en aquest procés que estem vivint, i que ens ha de dur cap a la proclamació de la tan anhelada República Catalana. Com diu el nostre himne nacional, ja ha arribat "l'altre juny" i hem d'estar totes i tots preparats. Hem de ser conscients que molt probablement haurem de sortir a ocupar els carrers i les places de Catalunya, per tal de defensar els nostres Drets nacionals, les nostres institucions i els nostres representants públics. I hem de tenir molt clar que les convocatòries ens poden arribar des de qualsevol de les diverses Xarxes Socials. Hem de restar amatents.

Ara s'apropa una altra Diada Nacional de Catalunya. No sé si serà la darrera que commemorarem ocupats per Espanya, França i Itàlia, però sí que sé que aquests últims dies estic molt preocupat ja que llegeixo a Internet, com hi ha gent que diu que ja està cansada de manifestar-se i de fer performances cada 11 de setembre. També diuen que, si la convocatòria d'aquest any és per defensar el RUI, si un no està d'acord amb aquest tipus de referèndum, per què hauria d'anar a la manifestació? Mireu, jo tenia 16 anys quan vaig anar per primer cop a una mani de la Diada; ara en tinc 45 i no he fallat mai. Així que porto 29 manifestacions. No tres o quatre com molts d'aquests que ara és queixen. Però jo sempre he tingut molt present, dins del meu cap, aquelles paraules del President Companys “Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi Catalunya només ens té a nosaltres”. Com he de quedar-me a casa, doncs? Moltes d'aquestes manifestacions eren copsades per l'anomenada esquerra independentista, amb crits d'Independència i Socialisme, amb els que jo mai he hi estat d'acord, però això no ha fet pas que jo em quedés en casa. Sempre he tingut clar que, tant ells com jo, ens manifestàvem pel mateix: la llibertat de Catalunya.

És molt probable que el pròxim pas que faci el govern espanyol sigui la inhabilitació, per part del Tribunal Constitucional, de la Presidenta del Parlament de Catalunya, la segona autoritat del País. Si això succeeix, haurem de sortir al carrer per tal de defensar la nostra representant, però alhora per exigir que no es faci cas a la inhabilitació. Si a la declaració del 9-N vam dir que no acceptàvem l'autoritat del TC espanyol, per què ara hauríem d'acceptar el que ells ara sancionin? Però ja podem tenir clar tots que, si això passa, serà el punt de no retorn i l'inici de la veritable batalla, per aconseguir la independència.

Així que com diu la cançó d'aquest any:

Arriba el gran moment

d'empènyer els engranatges

ser fortes i valents

i endavant les atxes.

No hem de deixar passar aquesta oportunitat, hem de seguir amb fermesa. La tenim a tocar, ja només ens queda recórrer els últims 100 metres.

Ens veiem a la Diada.

Endavant les atxes!

4.350 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament