Ara ve Nadal

Ara ve Nadal

Ara ve Nadal i matarem el gall... Així ho diu la cançó tradicional catalana. I és que ara ve el Nadal i el pròxim 23 de desembre està convocat el Pacte Nacional pel Dret a Decidir i matarem el gall. Us puc ben assegurar que la gent de Reagrupamentt hi anirem amb els estris ben esmolats i a punt per tal que ni el gall s'escapi i no sigui lloca enlloc de gall.
 
 Quina oportunitat tan fantàstica la de preparar aquestes festes retrobant-nos tots aquells que d'una manera o una altra portem anys i anys engreixant aquest gall nostre. Quina millor manera de pensar i decidir com serà la festa de la independència (com pot ser millor tots junts?), per pensar com haurà de ser l'execució i la posterior defensa del compromís pres i la consolidació del nou Estat.
 
 En línies generals, a Reagrupament defensarem el que sempre hem defensat, sense posar pals a les rodes del que una majoria decideixi. Posarem l'accent en alguns aspectes, això sí, com Referèndum oficial i unilateral, la proclamació immediata. També les dates i la mobilització són importants i per aquest motiu pensem més en un 11 de Setembre de suport, defensa i blindatge de les noves institucions sorgides de la declaració d'independència que no pas en un altre 11 S de protesta davant la suspensió del Referèndum o la judicialització del procés.
 
 Família, “Ara ve Nadal”, i en aquesta taula pel dret a decidir cal que qui hi segui, porti amb ell a tots "els nostres" tots aquells que, en paraules de la Teresa Casals, per anys i anys que passin saps que deixaries el futur del nostre país en les seves mans perquè l'estimen de veritat i per sobre d'ells mateixos. Això ens donarà la força que ens cal i el sentit de moment transcendental necessari.
 
 I després aquest Nadal, ja a casa, que comenci de nou la cursa cap a aquesta nova fita. Aprofiteu aquest moment de seure a taula, que tots a casa sentin enveja de la vostra convicció en la victòria, que anhelin poder veure com ho feu vosaltres, la meravella de país que tindrem, que us envegin per la joia que sentiu de ser partícips de l'empresa més gran que mai aquest país s'ha proposat de manera col·lectiva. Compartiu optimisme carregat de raons, coneixement i força.  BON NADAL!

5.011 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament