Ara és l'hora!

Ara és l'hora!

Ens trobem a cinc mesos escassos, a molt estirar, de la convocatòria i la celebració del Referèndum d'Independència. Personalment, no tinc cap dubte que la votació serà favorable a la Independència per una majoria que podria qualificar d'abassegadora.

Per això, després de molts anys d'activitat, és evident que ara és el moment de donar-ho tot! Quin sentit tindria, sobretot per a nosaltres, els que ens hem deixat la pell tot aquest temps, ara no ser-hi quan més se'ns necessita? Lògicament no en tindria cap. És el moment de carregar-nos novament de raons, d'empenta i reeixir en la nostra comesa.

Arribats a aquesta conclusió lògica, també cal afegir que la nostra actuació, que és garantia de ple compromís amb la Independència, hem de procurar que tingui el màxim impacte possible. Hem de ser allà on la nostra feina rendeixi més i tingui un efecte multiplicador en totes les direccions. La manera de maximitzar aquesta feina, aquest compromís indestructible per la Independència, és fer-ho treballant colze a colze amb el conjunt de les organitzacions civils i polítiques independentistes, sense exclusions de cap mena, ni sectarismes ideològics ni vetos personals.

Però atesa la nostra naturalesa transversal, no tinc cap dubte que, especialment la nostra activitat en els propers mesos i fins a la celebració i la victòria en el referèndum, s'ha de fer col·laborant amb el Partit Demòcrata Europeu Català (PdeCAT), amb el qual ja ens uneixen uns quants mesos de treball des del seu congrés fundacional, on tothom, ho recordareu, vam tenir un especial protagonisme. A hores d'ara ocupem ja càrrecs de responsabilitat, i fins i tot hem tingut la capacitat d'influir en les bases ideològiques (unilateralitat) i en la transparència (incompatibilitats).

La nostra presència decidida, ferma, desacomplexada pot ser decisiva per derrotar qualsevol temptació de desviació en la línia de compromís amb la Independència que aquesta formació ha demostrat en els seus pocs mesos d'existència. Qui, a aquestes alçades, tingui encara dubtes sobre aquest tema, penso, sincerament, que s'equivoca. També, per esvair cap dubte, no plantegem una presència sobre la base de quotes , fet que, per experiència històrica d'ells, els posa en alerta. El capital humà que tenim les fa totalment innecessàries. No ens en calen. Sabem que, treballant per la Independència i la Regeneració democràtica, som imbatibles. Pels nostres fets se'ns valorarà. Tampoc no entrarem, com a grup, en cap competició ideològica, perquè la nostra naturalesa transversal, de caràcter bàsicament estratègic, ens ho impedeix.

 Per tot plegat, us crido a treballar com mai abans, al llarg d'aquests propers mesos. I fer-ho a través de Reagrupament , al PdeCAT. Com més ens hi adherim, més garantirem que arribarem a bon port. A hores d'ara ja en som bastants, però en calen més: com més, més estarem en situació d'intervenir des de la primera línia en el procés històric que ens durà a la Independència.

4.661 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament