Aquesta batalla, segur que la perdrem

Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Si els espanyols i unionistes han aconseguit que ja no parlem de l’espoli que pateix Catalunya, dels incompliments pressupostaris del govern espanyol, de la necessitat de fer el corredor del Mediterrani, imagineu què no faran per avortar aquest o qualsevol procés que ens dugui a la independència.

No cal esmerçar ni un minut més amb allò de, “i tu més”. L’Estat espanyol actual, com a successor continuista del franquisme és la millor escola capaç de produir el volum més important de rapinyaires, corruptes i mentiders d’Europa.
 Què podem esperar d’un polític que menteix i que enxampat amb la seva mentida és incapaç d’assumir responsabilitats. Rajoy n’és un bon exemple, ha incomplert fil per randa el seu contracte programa electoral, i no tan sols no dimiteix, sinó que defensa la seva mentida embolcallat amb la bandera espanyola. Com ell en tenim uns quants.
 Estan creant la il·lusió òptica d’aquell mag que, tot i no veure-hi el truc, ens quedem bocabadats per la seva inspirada solució. El govern del PP, amb el vistiplau del PSOE, està utilitzant tot el seu poder, una part finançat pels catalans, per destruir anímicament i socialment el poble català i qualsevol procés que ens dugui cap a la independència.
 Aquesta batalla no la podem guanyar mai. Si anem de cara, ens escalfaran, si pretenem respostes democràtiques és que som més il·lusos del que ens pensàvem, si pretenem tenir tota la ciutadania a favor ja podem deixar-ho, i si pensem que tot els països del planeta ens faran costat de primeres, ja podem plegar.
 No podem guanyar la batalla i el que és més greu la guerra que va començar al 1714, ara la podríem perdre definitivament.
 Quan un poble està sotmès, quan no pot treballar per la seva plenitud, té tot el dret a lluitar per la seva emancipació. Poder-ho fer democràticament i pacíficament n’és la màxima expressió per demostrar al món que la voluntat és de futur, en cap cas per fer mal a ningú. Dit això i per poder fer democràtiques les voluntats ens calen representants nets, entregats i capaços de renunciar a qualsevol prebenda en favor de la nostra pàtria.
 Ara, l’empastifada de corrupció duta a terme pels espanyols i unionistes, més la nostra, els ha permès que la ciutadania comenci a dubtar de tot i de tothom. Potser, i de no trigar gaire, entre la bona gent, que en tenim, entre els millors intel·lectuals i tècnics, que en tenim, fem una proposta política, nova, sense costos amagats, transversal, i amb l’objectiu, de fer foc nou. Ara i quan tothom està sota sospita, cal fer net perquè ens permeti d’una vegada ser una alternativa imbatible, insubornable i incorruptible.

6.487 lectures

Comentaris (2)

Estic d'acord amb tots dos
Estic d'acord amb tots dos, pero a mes a mes penso que amb l'anim eixamplar la base social independentista es molt important arribar a on fins ara mai havia arribat el nostre missatge i les nostres raons. Hi ha milers, centenars de milers que no veuen ni llegeixen res en catala o fet aqui, pero no tenen una actitud beligerant amb el futur del pais, es mes volen quedar-se aqui i haurien de tenir l'oportunitat de participar en el proces...
I tambe penso que es molt important que el Govern estableixi comunicacio sobre el proces, les finances publiques, etc. amb tota la ciutadania, TOTA!
Cada cop fem més tard... No deixem que ens distreguin més!
Totalment d'acord Boi. Els poders espanyols estan guanyant temps per a anar fent la seva. Mentre parlen al Congrés d'un suposat "diàleg", van fent lleis i actes per a fer-nos cada cop més petits. Ara que l'argument "primer cal resoldre la crisi" no es pot fer servir més per que ja es veuen incapaços de fer res contra la crisi, es treuen de la màniga l'as de la corrupció per a empastifar-ho tot.
Fer net és difícil. Sempre seràn capaços d'abocar-nos la seva brutícia.
Jo crec que ara cal fer tres coses:
1- Demostrar amb un acte públic o via internet, que els catalans estem amb el President que defensa el nostre camí.
2- Continuar desenvolupant tot allò que ens farà falta quan siguem independents.
3- Promoure actes internacionals per a mantenir visible al món la nostra voluntat. Fem un "Deu mil a Berlin", o un "Deu mil a París"?
Carles

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament