Opinió

Enric Canela
Enric I. Canela
President de Suma Independència

Per intentar explicar el meu posicionament polític faré un seguit de preguntes sobre mi que podeu contestar de forma seqüencial.

  1. Considereu que sóc un ximple sense criteri polític? Si contesteu que sí, podeu abandonar la lectura.
  2. Creieu que sóc independentista? Si penseu que no, podeu abandonar la lectura.
  3. Creieu que tinc algun interès en ocupar un escó de diputat? Si la vostra resposta és sí, podeu abandonar la lectura.
11.699 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

Avui CiU i PSC retornen al seu unionisme natural. Dels vuit anys d’Estatut i Constitucional, el PSC conclou que no passa res, com també CiU. Montilla protesta. Perquè ells no són els únics, CiU tampoc vol trencar amb Espanya. En canvi aquests toquen les estrelles i triomfen. Passen per autèntics, coherents i assenyats. Tanmateix es burlen de les necessitats de la gent i de la nació i engalipen tothom. Enfebren per  la menjadora. CiU no estima al país. Té un mite que sap explicar. 

9.677 lectures
Laura Jaime
Laura Jaime
Associada a Reagrupament

El 13 de setembre vaig sentir a Catalunya Ràdio el col·loqui on participaven Rut Carandell, Salvador Cardús, Josep M. Terricabras, Anna Simó i López Tena, i em van fer veure que les posicions de cada organització, Reagrupament i Solidaritat, van quedar molt clares. Carandell va proposar, amb una actitud tranquil·la, raonable i amb bones paraules, anar junts a les eleccions en coalició,...

8.554 lectures
Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

El camí no és altre que ser coherent, complir el que s’ha promès a l’elector i ser seriós en el dia a dia de treball al Parlament. Cal que els votants que no han confiat en nosaltres perquè som novells vegin que al Parlament fem exactament allò per què vam ser escollits. Per aquesta raó, no entrarem en cap govern que tingui per objectiu gestionar una Generalitat que creiem minsa i desproveïda de tot poder. També sabem que, durant aquest període, podrem fer algunes coses per a millorar la vida de la gent i per a la qualitat democràtica de Catalunya. A Reagrupament, sabem que la Independència ha de ser el nostre horitzó i no el perdrem de vista.

13.990 lectures
Joan Llacuna
Joan Llacuna
Associat a Reagrupament

Us presenten la primera col·laboració al web de Joan Llacuna, associat de Reagrupament Sarrià-Sant Gervasi. És una de les moltes persones amb ocupació fora de la política que ara, per primer cop, han decidit implicar-se activament en el projecte polític d'independència, regeneració democràtica i treball. En el text presenta unes dades molt clares sobre l'endeutament dels partits polítics que posen de manifest les hipoteques que pesen sobre tots  els partits parlamentaris.

9.524 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

Artur Mas, com l’Aznar amb el català, és independentista en la intimitat. Avui tot pinyol independentista de CiU calla, en pro de l’unionisme més tronat. Demà, gaudint de poder en mà, CiU farà de la independència un valor a desfigurar, a oblidar i negar. Únicament entrant al Parlament podem contrarestar la dinàmica que es dissenya. No podem fiar-los res. Treballen a la contra. En el seu orgull, CiU es pensa el més bell de la creació. Pensa que pot transformar-se i enganyar sempre i a tothom. Ull! No s’hi val a badar.

6.608 lectures
Manel Bargalló
Manel Bargalló
Associat a Reagrupament

Gràcies als nacionalistes espanyols tant d’esquerra o de dreta, ara no cal convèncer els catalans que la independència és millor o potser l’única solució per al progrés de Catalunya. Ho sap fins i tot Montilla mateix, malgrat que no pugui ni vulgui reconèixer-ho. Ara el que volem el cada vegada més elevat nombre de catalans és que al Parlament hi hagi uns diputats disposats a votar per la independència. Però també estem farts de tanta corrupció i partidisme

9.071 lectures
Enric Canela
Enric I. Canela
President de Suma Independència

Us presentem la primera col·laboració en aquest web del doctor Enric I. Canela, president de Suma Independència, una de les organitzacions amb la qual Reagrupament Independentista ha arribat a un acord de coalició fa algunes setmanes. Canela, que també ha participat en alguns actes, encoratja a tothom a difondre el projecte de Reagrupament (independència, regeneració política i treball), que comparteix totalment. Per a Canela, cal treballar perquè més persones s'hi afegeixin. Si sumem, guanyem!

9.813 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

DIA PRIMER: Guanyades les eleccions, els elegits fan el primer acte de sobirania. Es reuneixen al Palau del Parlament i sense esperar cap consentiment, prenen possessió unilateralment de l’acta de diputat.  Seguidament en sessió plenària voten un Govern de Transició. El formen unes poques persones. La seva primera missió és la de declarar la independència de Catalunya davant el poble català que ho espera amb entusiasme.

9.345 lectures
Jordi Gomis
Jordi Gomis
Associat a Reagrupament

A banda dels objectius d’aconseguir un Estat propi, Reagrupament representa un estil basat en l’austeritat, en la limitació de mandats i, en definitiva, en tot allò que representa la regeneració democràtica, que és, avui dia, tan necessària com la pròpia independència. Sobretot, el 28 de novembre no us quedeu a casa i voteu Independència.

18.486 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament