Opinió

Lluïsa Sanabra
Lluïsa Sanabra
Associada a Reagrupament

40.000 gràcies a tots

Des del meu cor i la meva ànima us dono les gràcies a cadascun  de tots vosaltres que heu fet confiança a REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA, (amb majúscules) aquí a la Conca de Barberà i Baixa Segarra. Us he de dir que al principi érem més de 3.000 reagrupats. Ara som 40.000 persones a tota Catalunya que hem vist més enllà del que hi ha davant dels ulls.

6.958 lectures
Montserrat Tudela
Montserrat Tudela
Associada a Reagrupament

Els que hem cregut i treballat per restituir la dignitat sobirana del nostre poble hem perdut les eleccions. El poble no ens ha volgut o no ens ha conegut. I a Catalunya dignitat sobirana vol dir independència, regeneració democràtica i treball. I no en tinc cap dubte. A falta del recompte de vots de l’exterior, que hauria de ser avui, només 40.000 persones, diumenge 28 de novembre de 2010, van votar a favor de la dignitat sobirana. Això és així i aquest és l’escenari en el qual haurem de seguir treballant per assolir-la algun dia. Ara ja sabem on som.

7.592 lectures
Toni Badia
Toni Badia
Associat a Reagrupament

En definitiva, veig que tenim tres àrees bàsiques d’actuació: construcció d’un espai intel·lectual favorable a la nostra visió del país (independència, democràcia de qualitat i excel·lència), extensió de la base social de l’independentisme, i capacitat de donar resposta als problemes percebuts com a immediats pels catalans. En això hi podem treballar, en això hi hem de treballar.

10.278 lectures
El Dr. Josep Vendrell
Josep Vendrell
Associat a Reagrupament

Doncs endavant, Reagrupament. L’objectiu és noble i la seva mateixa dignitat ens ha de fer forts i ens ha de fer mirar endavant. Que el sol tornarà a sortir, i ens ha de trobar altra vegada a punt, amb llum als ulls i força al braç...

9.122 lectures
Carles Móra
Carles Móra
Associat a Reagrupament

Ara podem escollir entre continuar essent esclaus en un món de mediocritat i de “ninisme” o bé esdevenir lliures en un país que cerqui els valors i les virtuts de la feina ben feta, del diàleg i de la tolerància, de la inclusió i de la solidaritat, del respecte i de la disciplina, del treball i de l’endreça. Ara, sí; ara, nosaltres decidim el futur del nostre poble, la dignitat de la nostra gent.

6.970 lectures
Montserrat Tudela
Montserrat Tudela
Associada a Reagrupament

Voteu dempeus, si us plau. Voteu sabent-vos timoners del destí vostre, dels vostres éssers estimats i del vostre poble. Voteu recordant Joan Fuster “La política la fas o te la fan”. Voteu conscients que podeu rescabalar la vostra dignitat sobirana. Voteu independència. Voteu informats. Voteu havent llegit la sentencia del Tribunal Constitucional de España, del dia 28 de juny d’enguany i que esclatarà a partir del 29N. Voteu havent llegit la sentencia del Tribunal Internacional de Justícia de les Nacions Unides amb seu a l’Haia, del dia 22 de juny passat, que avala la Declaració d’Independència de Catalunya que promou REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA perquè neixi l’Estat Català sense vulnerar el dret internacional.

7.671 lectures
Isabel Farré
Isabel Farré
Associada a Reagrupament

Evidentment el 28N no guanyarem, però entrarem, tot i l'esforç dels polítics via mitjans de comunicació per silenciar-nos i fins i tot inventant algun obús d'última hora per intentar destruir l'únic projecte seriós independentista. Entrarem i començarem a fer pedagogia ja que no ens podran silenciar. Aposteu per Reagrupament, no us decebrà. Us animo a venir a l'Auditori de Girona aquest dijous a les 20.30h  a escoltar en directe els megacracks que tenim de caps de llista.

7.033 lectures
Orestes Mas
Orestes Mas
Associat a Reagrupament

Ja n'hi ha prou de demanar explicacions als independentistes. Són vostès, senyors espanyolistes, regionalistes, autonomistes i federalistes càndids que tenen, ara, la pilota al seu teulat. Tenen al seu davant la impossible tasca de negar l'evidència que seguir dins l'estat espanyol és absolutament lesiu pel poble de Catalunya. Un estat que perjudica tots els catalans per igual, sense distinció d'ideologia o partit polític, s'emboliquin amb banderes o no.

9.685 lectures
El Dr. Josep Vendrell
Josep Vendrell
Associat a Reagrupament

Davant de la política plana i hermètica, allunyada de la realitat de la gent, ens cal Carreterina  a dojo. Ens cal que les persones normals s’adonin que el més normal és pensar i comportar-se normalment. Que Catalunya no és un cas aïllat al mig de l’univers, i que els primers que ara estan interessats en embolicar les idees de la població són els polítics catalans acomodats a les maneres de fer ara ja per ells “tradicionals” d’anar proclamant com veritats eternes allò que les cúpules manen i anar fent la viu-viu. 

7.098 lectures
Lluïsa Sanabra

La política és necessària per a seguir un ordre disciplinat dins d’una comunitat, per a marcar unes lleis apropiades als temps actuals. La política serveix per a tenir unes normes i una manera pròpia de fer les coses i de construir el país d’acord amb la cultura i el tarannà de la gent d’aquell país. La gent ha de poder veure que els seus representants polítics són aquells que els solucionen els seus problemes i per això és fonamental que aquest polític vingui del món laboral, això actualment, no és així. És per això que estan tan lluny dels problemes reals de la gent del carrer. Això ha de canviar. Ho hem de canviar. Ho podem canviar. Hi ha motius per a l’optimisme. D’un malson tothom, finalment, es desperta.. Els catalans hem de reaccionar

7.538 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament