Opinió

Salvador Garcia
Salvador Garcia

El que Reagrupament no pot pretendre és canviar Esquerra: l’Esquerra oficial actual està orgullosa del tripartit, és per sobre de tot molt d’esquerres (fixeu-vos en les seves votacions al Congrés, coincideix sempre amb Esquerra Unida) i no prioritza l’eix nacional. Esquerra podria ser la casa gran de l’independentisme, però abans ha de decidir si ho vol ser. Segons què decideixi Esquerra molts l’ajudarem. I si no ho fa, que no pateixin, no emprenyarem, simplement els deixarem estar.

8.228 lectures
Miquel Manubens
Miquel Manubens
Associat a Reagrupament

Si un conseller de la Generalitat no és capaç de veure que el tancament de la Yamaha podria ser aprofitat per a constituir un holding  de la motocicleta català amb gas-gas , beta  i la nova ossa , no és perquè sigui tonto, no, que d’estudis el conseller en té i molts; i si la Caixa fa temps que no és la Caixa perquè incompleix els seus objectius fundacionals  d'atorgar crèdits a les famílies i als petits empresaris que no aconsegueixen crèdit en els canals bancaris normals, no és tampoc perquè no siguin llestos, sinó perquè a la Caixa ja no queden comandaments intermedis o no pinten res.

11.924 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Ha estat sota la seva presidència al capdavant de la CECA que s’ha produït la destrucció manu militarii  del model de caixes català i la seva intervenció pel govern sociata, amb l’aquiescència -faltaria plus- dels 'peperos'.

9.199 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Cal parlar i bastir un programa d’acció de Govern municipal diferent i nou. S’ha de parlar de qui serveix a qui, els ciutadans als polítics o els polítics als ciutadans, hem de donar exemple  d’austeritat, i per damunt de tot hem de definir com volem Barcelona, la Barcelona que sigui el referent per a un país o una Barcelona grisa i sense projecció.

6.871 lectures
Miquel Manubens
Miquel Manubens
Associat a Reagrupament

I cada cop estic més emprenyat de la desídia dels nostres dirigents, d’aquest ostracisme voluntari, d’aquest no adonar-se que l’única solució és plantejar batalla total i a tot arreu, deixar de ploriquejar, i denunciar a tots els tribunals internacionals aquesta Espanya feixista de raça, i en això l’única iniciativa veritablement intel·ligent ha estat la de Jordi Cortada i Quim Torra que, en portar la sentència del TC a Estrasburg, han iniciat la internacionalització del conflicte.

9.537 lectures
Lluís Feliu
Lluís Feliu
Periodista

Havent demostrat que per molts esforços militars, espanyols o estrategues, no han pogut descafeïnar els territoris que històricament havien defensat el seu autogovern, ha quedat palès que l’Espanya que avui coneixem és inviable i que la porta al futur queda oberta, nosaltres decidim què volem ser i on volem anar.

9.104 lectures
Ramon Payàs
Ramon Payàs
Associat a Reagrupament

De ben poc serveix que cada català s’estrenyi el cinturó mentre siguem un cromo més d’aquest àlbum autonòmic espanyol. Catalunya no pot pagar el cafè per a tothom. Cal arromangar-s’hi, picar pedra, certament; cal aplicar el mètode adient per segellar l’esvoranc causant del nostre empobriment econòmic i moral. De perdre el temps se’n diu concert econòmic: no ens el concediran mai.

6.637 lectures
Miquel Manubens
Miquel Manubens
Associat a Reagrupament

José Luis Rodríguez Zapatero ha avisat les comunitats autònomes que, si no compleixen amb el control de la despesa pública, "actuarà el Govern". Ja era hora!. Quan intervindrà l’Ajuntament de Madrid  que té un deute salvatge? Quan intervindrà Extremadura  que té un 25% de funcionaris. A què espera a actuar, valent?

8.622 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Voler ocupar espais sociològics no adequats a l'objectiu programàtic ja té aquestes coses: rebuig i fracàs. La gent no vol còpies vol originals, i si ha de triar entre un dependent espanyol i un dependent catalanista, ja se sap, som així els catalans i durant els darrers set anys ERC era més a prop de les maneres de fer dels convergents, que no pas d’aquell partit que lluitava per l’alliberament de Catalunya.

6.437 lectures
Francesc Mortés
Francesc Mortés
Associat a Reagrupament

Llevat d’algunes excepcions meritòries (Vila, Cardús, Alzamora, Cot, Colomer) bona part del personal que escriu als mitjans té un domini de la llengua i del llenguatge periodístic tirant a justet. Tendeix a evitar la crítica d’allò que és substancial mentre que es distreu amb temes espuris.

7.283 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament