Opinió

Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

En el ple de novembre de l’Ajuntament de Girona, que es va celebrar el dilluns dia 10, just l’endemà del procés participatiu del 9-N, es va aprovar una moció consensuada entre tots els grups i regidors, menys el PP, de reconeixement d’aquesta jornada històrica i de felicitació a tots aquells que la van fer possible: voluntaris, entitats de la societat civil, ciutadania, etc. 

490 lectures
Joan Carretero
Joan Carretero
President de Reagrupament

Catalunya també ha canviat. Ahir el President de la Generalitat proposava un full de ruta gairebé idèntic al de Reagrupament al qual, quatre anys enrere, quaranta mil patriotes intel·ligents varen fer cas. El president del país i del partit més votat de Catalunya ha assumit, ja de manera inequívoca i entusiasta, l‘única via que porta a la llibertat i al benestar de la ciutadania de la nostra pàtria. 

1.131 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Hem deixat passar un temps prudencial per digerir amb profunditat la proposta del president Mas, i després d’escoltar-lo, llegir-la i rellegir-la, concloem que per fi, si els independentistes polítics i la societat civil organitzada ho volen, votarem independència SÍ o NO.

667 lectures
Reagrupament treballarà per a una majoria absoluta indiscutible per a la independència

Assolir la independència amb un referèndum vinculant que proclami l'Estat català en el termini d'un any i mig.

1.477 lectures
Autoinculpació
1.329 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

L’ambició i la manca d’escrúpols en política és a l’ordre del dia. És normal i lògic que tothom que fa política i s'hi dedica ho faci per guanyar. El problema és com es fa i si en democràcia el que es fa serveix per conscienciar o crear valors socials d’alta qualitat, a més de governar, o per altres fins inconfessables.

789 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

A Esquerra s’ha produït un canvi en la presidència del partit i això ha estat molt important. Les darreres escissions d’ERC van ser produïdes perquè els quadres del partit havien apostat per una priorització de l’eix esquerra-dreta per sobre del nacional.

688 lectures
Joan Roig
Joan Roig
Associat a Reagrupament

El fiscal general de l'estat, Eduardo Torres Dulce, està plantant cara al govern de Madrid, negant-se a presentar una querella contra Artur Mas per la realització de la consulta del 9N.

660 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Els de la tercera via, federalistes inclosos, han trobat la seva brama. Esperen les properes eleccions espanyoles, que segur perdran els del PP, i “amb el socialistes i els de Podemos , segur que ens hi entendrem”. El PSOE ara ja descarta governar l’Estat amb el PP. El problema és quePodemos  tampoc no ho vol fer amb ells.

680 lectures
La punxa d'en Jap

“El gobierno está dispuesto a reconocer a Catalunya como nació”. Un titular tan explosiu com fals. Ho diuen al “Confidencial Digital” des de Madrid. I afegeixen: “la búsqueda de una salida al desafío soberanista de Catalunya ya está en marcha”.

1.239 lectures

L'enquesta

Quina opció prefereixes pel 27S?
 Llista unitària de la societat civil sense partits
 Llista unitària de partits
 Llistes separades
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament