Opinió

Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

El 19 de Desembre de 2012, CiU i ERC signaven l’Acord per la Legislatura, 2012 - 2016. En el document, un preàmbul, determina el perquè d’aquest acord. Cal destacar l’apartat on responsabilitat i generositat són l’ànima de l’acord.

924 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

El passat plenari a Sant Martí va deixar dues bones notícies pel nostre Districte. És més, jo diria que son, dues molt bones notícies. Gràcies al nostre Grup Municipal, que és el grup d’Unitat per Barcelona, format per Esquerra Republicana, Reagrupament i Democràcia Catalana, es va aconseguir aprovar la proposició que presentàvem

769 lectures
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

No hem arribat fins aquí perquè ara que som al trajecte final ens entrebanquem amb els nostres propis genolls. Els dos milions de ciutadans, que venint d’arreu, hem militat al partit del sí, no estem disposats a renunciar a unes eleccions que han de ser referendàries.

977 lectures
Ja hi tornem a ser...

El passat dia 2 de desembre el president d'ERC sorprenia i donava un gran ensurt a un bon gruix de la ciutadania catalana amb una conferència/classe magistral on desgranava, un cop més, l'essència de la doctrina que s’ha anat condensant al llarg dels anys en aquest partit. No cal pas dir que alguns no teníem cap mena de dubte que aquesta performance aniria d’aquest pal. 

ERC ha esdevingut un partit on el substantiu és Esquerra, l'adjectiu és Republicana i l'adverbi circumstancial de lloc és Catalunya. Per aquesta visió de la realitat fou elegit President de la Generalitat José Montilla i per aquesta ideologia va ser rebutjat, dimarts passat, el full de ruta d'Artur Mas. 

La pluja fina i el patriotisme social que varen propugnar Carod i Puigcercós no varen ser una excepció en el camí, sinó que són el paradigma d'ERC. Per aquest partit, com va quedar absolutament palès l'altre dia a Barcelona, l'eix dreta/esquerra és l'eix que ha de vertebrar l'acció política a Catalunya, també a la Catalunya autonòmica.

2.710 lectures
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Com tot ho apuntava, el 9N, a més d’un gran victòria en clau catalana, ha estat també un rotund èxit en clau global. Centenars de mitjans de comunicació s’han acreditat per seguir-lo ben en directe. Molts més que en moltes eleccions generals de molts països, d’estats sobirans

603 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Vam haver d'esperar dos dies per digerir la conferència del president Artur Mas. Discurs equiparable als estadistes que han fet història en moments excepcionals. El president no va defugir el cos a cos amb el govern espanyol.

948 lectures
Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

En el ple de novembre de l’Ajuntament de Girona, que es va celebrar el dilluns dia 10, just l’endemà del procés participatiu del 9-N, es va aprovar una moció consensuada entre tots els grups i regidors, menys el PP, de reconeixement d’aquesta jornada històrica i de felicitació a tots aquells que la van fer possible: voluntaris, entitats de la societat civil, ciutadania, etc. 

592 lectures
Joan Carretero
Joan Carretero
President de Reagrupament

Catalunya també ha canviat. Ahir el President de la Generalitat proposava un full de ruta gairebé idèntic al de Reagrupament al qual, quatre anys enrere, quaranta mil patriotes intel·ligents varen fer cas. El president del país i del partit més votat de Catalunya ha assumit, ja de manera inequívoca i entusiasta, l‘única via que porta a la llibertat i al benestar de la ciutadania de la nostra pàtria. 

1.240 lectures
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Hem deixat passar un temps prudencial per digerir amb profunditat la proposta del president Mas, i després d’escoltar-lo, llegir-la i rellegir-la, concloem que per fi, si els independentistes polítics i la societat civil organitzada ho volen, votarem independència SÍ o NO.

793 lectures
Reagrupament treballarà per a una majoria absoluta indiscutible per a la independència

Assolir la independència amb un referèndum vinculant que proclami l'Estat català en el termini d'un any i mig.

1.654 lectures

L'enquesta

Els partits catalans s'han de presentar a les eleccions espanyoles del 20D?
 No
 Sí, però tots els independentistes en bloc
 Sí, tots per separat
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Ajuntaments de tot Catalunya
CONCENTRACIÓ DAVANT ELS AJUNTAMENTS
9nsomtots

L’ANC, Òmnium, l’AMI i l'ACM   convoquen de manera conjunta per expressar el rebuig a la imputació de les autoritats catalanes  que van fer possible la celebració del procés participatiu del 9 de novembre de 2014.

Tots als nostres ajuntaments! 

Barcelona
CONCENTRACIÓ AL TSJC PER DONAR SUPORT AL PRESIDENT
9nsomtots

Anem tots junts al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a donar suport al President de la Generalitat, Artur Mas, per declarar com a imputat pel 9N.

Defensem la democràcia. Perquè posar urnes no és cap delicte!