Opinió

Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Un cop vistos els resultats de les darreres eleccions a Espanya i a Catalunya, molts analistes diuen que el país ha girat a l’esquerra. Potser és cert, però els vots són producte d’una ideologia o d’una propaganda política? Crec que d’una propaganda.

3.086 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Tot i que aquesta campanya electoral l'he viscuda sense la implicació emocional  d'altres vegades, per convenciment democràtic i per responsabilitat política he participat d'alguns actes de Democràcia i Llibertat i vaig decidir que veuria el debat final amb tots el candidats de TV3 i Catalunya Ràdio moderat per la Mònica Terribas.

2.893 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Els atemptats gihadistes a França, del novembre, com també els anteriors del mes de gener, han desfermat un debat entorn de la problemàtica que per a la seguretat europea en general, i per a França en particular, representa el cas de Bèlgica i, més concretament, algunes ciutats dormitori

2.733 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Ciudadanos, un cop superada la fase embrionària, és a dir, l’època del cartell electoral del Rivera despullat, va decidir apostar com a color de referència pel taronja. A mi aquesta aposta no em va semblar casual: des del principi la vaig relacionar amb el moviment orangista britànic, que té la seva màxima expressió a Irlanda del Nord.

2.712 lectures
El relat d'un nou país

Ja han passat més de cinc anys des que, el març de 2010, Reagrupament va aprovar un dels documents cabdals de la seva història, la proposta “Organitzant el nostre futur lliure” , una obra que fou el resultat de la participació de centenars de persones 

2.661 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Aquest proper diumenge 20 de desembre caldrà altre cop anar a votar.

És cert que genera desgana, però serà imperatiu anar-hi, perquè sempre que hi hagi una oportunitat caldrà seguir anant a votar “Sí a la independència ”.

2.945 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Diuen que els catalans ens perd l’estètica, que mai som capaços d’unir-nos (només cal veure la nostra economia), que som covards perquè no ens agrada prendre decisions per no haver d’assumir la responsabilitat de les conseqüències, ... en definitiva el que ens volen dir és que no tenim Sentit d’Estat.

2.797 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Després de la moguda setmana d’investidura, en la qual el president Mas no ha pogut obtenir la majoria suficient per renovar el seu mandat, molts ulls s’han girat cap a la CUP intentant entendre el perquè de tot plegat.

2.970 lectures
Toni Prunés
Toni Prunés
Simpatitzant de Reagrupament

Les primeres garrotades espanyoles han sorprès els nostres ardits parlamentaris amb els pixats al ventre. Declaren la guerra a un país antic i violent i, en comptes de serrar les files, els nostres guerrers s’entretenen desfullant la margarida: Mas, març, Mas, març... 

2.929 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Després d'haver escrit uns quants articles a «La Veu», permeteu-me que el d'avui tingui un to una mica més personal. Quan encara no havia sentit el cuc de la política, o potser sí, però les meves circumstàncies personals m'impedien dedicar-m'hi, sentia allò de... «Hi ha enemics, enemics ferotges i companys de partit».

2.733 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament