Opinió

Alfons Jorro
Alfons Jorro
Associat a Reagrupament

Benvolgut Joan Puigcercós: De entrada, i perquè ningú pensi que et pugui fer la pilota, et diré que no ets sant de la meva devoció política, però les circumstàncies manen i el que t’he de dir no pot esperar. De fet sempre he estat votant d'ERC, pro el segon tripartit em va "matar".

9.502 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

T. Strubell (4/8/10) E. Canela (7/8/10) i molts d’altres assenyalen el principi “tot per la unitat”. La unitat, diuen, és la condició necessària per vèncer. Això és, girant-ho, el fracàs es deu a la desunió. Tanmateix dues coses grinyolen. El bonisme ridícul com a plantejament i el canibalisme d’idees i estratègies polítiques. 

12.369 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

S’està lliurant una batalla en el sí del independentisme que passa desapercebuda a la majoria de la ciutadania. Aquesta batalla és sentida per alguns com a decisiva i vital, un  error de percepció. La majoria de l’electorat, que acabarà decidint les eleccions, ni s’adona d’aquest “combat”. És per això que no hauríem de capficar-nos.

8.460 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Ara fa un moment he omplert la butlleta d’apoderat de Reagrupament per a les properes eleccions de la tardor. M’ha fet il.lusió fer-ho. Seran unes eleccions transcendentals. La Nació Catalana es troba al límit del daltabaix. L’ofensiva del nacionalisme espanyol, amb els seus corresponents i consubtancials episodis terroristes i catalanòfobs és cada cop  més intensa.

10.091 lectures
Josep Perera
Josep Perera
Associat a Reagrupament

Quan em vaig apuntar a REAGRUPAMENT no va ser per anar a cap llista ni per obtenir cap càrrec ni per trobar feina, va ser perquè sóc independentista i  ERC em va enganyar el 2006.

10.147 lectures
Àngel Pérez
Àngel Pérez
Associat a Reagrupament

Després de l’anunci de Solidaritat Catalana de voler constituir una candidatura transversal i unitària al Parlament Català, la visió que tinc des de les terres valencianes no deixa de ser un poc a l’espera del que passarà d’ací poc de temps a les eleccions catalanes.

7.622 lectures
Toni Garcia
Toni Garcia
Associat a Reagrupament

Un altre cop! El passat dia 29 de juliol, la sucursal a Madrid de CiU va a tornar a fer de "mamporreros" del PSOE i amb la seva abstenció va permetre que s’aprovés la reforma del mercat laboral més restrictiva i més contrària als drets dels treballadors de la història de la democràcia.

8.112 lectures
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

Aviat farà un any vaig tenir la sort de participar en una reunió a Puigcerdà d'on va sortir la idea de tirar endavant una nova organització independentista.Jo no havia militat mai a cap partit polític, i difícilment ho faré, però aquella associació de gent que volia iniciar un combat polític per una idea absoluta de llibertat va seduir-me.

11.728 lectures
Isidre Palmada
Isidre Palmada
Associat a Reagrupament

Tot i que voldria equivocar-me, és possible que el “nou” independentisme (Com anomenar al triplet de Candidatures extraparlamentàries?) no guanyi les eleccions. Francesc Moreno, director del Debat Digital, el dia 28/07/10 feia la següent travessa: CiU:50-52 diputats (entre 2 i 4 més que el 2006); PSC: 35-36 (entre un i dos menys); PP: entre 15-16 (fins a dos més); ERC: entre 10-12 (entre 9 i onze menys); Solidaritat: 10-12; ICV: 08-10 (entre 2 i 4 menys); C's: 0-3 (igual o tres menys). Si l’escenari fos el real, hauríem de parlar del pla B. Aleshores: Què fer? Hi ha dues opcions possibles:

8.433 lectures
Jordi Roig
Jordi Roig
Associat a Reagrupament

Elefants...dic, catalans que volem ser lliures! No ens deixem tornar a posar el jou amb vanes paraules, falses promeses o enganys oportunistes. Plantem cara als saberuts “d’ordre i com cal” del nostre Parlament. A les properes eleccions entrem-hi barrinant amb força tot proclamant el nostre passat altiu i el nostre present delerós de llibertat.

9.646 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament